15.10.2015

Gradstor – design hub: Novi beogradski showroom

Na shopping mapi Beograda uskoro će se naći novo mesto namenjeno ljubiteljima dizajnerskih komada.
Gradstor – design hub je novi prostor u našem gradu posvećen promociji i plasiranju radova domaćih umetnika i dizajnera. Funkcionisaće kao showroom i galerija u kombinaciji sa malim kafeom i kroz stalne prezentacije i mesečne programe predstavljaće aktuelne kolekcije odeće, obuće, nakita, asesoara, upotrebnih predmeta za kuću. Pored domaćih autora biće prisutni i zanimljivi brendovi iz inostranstva, a planiraju se i programi sardanje domaćih i stranih dizajnera. Gradstor će u okviru mesečnih programa organizovati predavanja i radionice gostujućih umetnika i dizajnera, kao i izložbe ili prezentacije zanimljivih projekata iz oblasti primenjene umetnosti.

Vesna Kracanović

Vesna Kracanović

Gradstor – design hub počinje sa radom 20. oktobra i biće otvoren svakog dana sem nedelje u periodu od 12 do 20h. Sa ponosom predstavljamo selekciju domaćih autora i njihovih brendova čiji će se radovi od sada naći u stalnoj ponudi. Svoje kolekcije predstaviće Vesna Kracanović, Jelena Petrović, Milan Zejak, Jadranka Milojković, Hristina Petrović, Hota Hota, Minja Tarle, Miloš Sarić, Spring nakit, Ivana Živković, Dizajn kolektiv, Ana Popović, Nenad Stojaković, Mira Ranković, Nemanja Nikolić, Svetlana Vukov, Rename, studio Glina, Vedrana Petrovska, Jelena Bošković i drugi.

Jelena Bošković

Jelena Bošković

Od stranih brendova predstavljamo Chie Mihara. Chie je japanka rodjena u Brazilu koja živi stvara izuzetno kvalitetnu žensku obuću u Španiji. Od sada njene kolekcije biće dostupne i našoj publici i to u Gradstor design hub-u.

Chie Mihara

Chie Mihara

Hristina Petrović

Hristina Petrović

Poslednje vesti
Ne propustite