20.11.2020

Hit modeli farmerica u kojima ćete izgledati nekoliko centimetara više i nekoliko kilograma mršavije

Mada ove godine u svetu jeansa vlada nekoliko trendova, o kojima smo vam pisali, apsolutni hit postali su modeli s visokim strukom i širokim ili zvonastim nogavicama. Nastali pre pola veka, ovi krojevi vraćaju nam se na svakih nekoliko godina, a jednako se dobro uklapaju i u dnevne i u večernje stajlinge. Dok će modeli sa širokim nogavicama uneti potrebnu dozu drame u svaki stajling, zvoncare odevnoj kombinaciji daju retro vajb.

@darjabarannik

@xeniaadonts

Pored toga što su jednostavni za kombinovanje, ove krojeve volimo i zbog toga što spoj širokih nogavica i dubokog struka stvara optičku varku zahvaljujući kojoj nam noge izgledaju duže, a telo mršavije. Ako izaberete malo duži par i ponesete ga uz visoke potpetice, silueta će vam biti dodatno izdužena, pa budite sigurni da ćete dobiti niz komplimenata zbog vitke figure.

@deborabrosa

Oba modela najbolje se slažu sa uskim topovima, mada nećete pogrešiti ni ako ih kombinujete s belom košuljom ili  trendi bluzom s vintage kragnom dok bi oversize dukserice trebalo da izbegavate. Dodatni bonus ovih farmerica je činjenica da odlično stoje devojkama svih tipova građe, a mi smo u nastavku izdvojili neke od najlepših modela iz aktuelne ponude.

ZARA,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 7.490 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 8.790 din.

MANGO,
cena: 3.990 din.

MANGO,
cena: 3.990 din.

DIESEL,
cena: 27.990 din.

LEVI’S,
cena: 7.995 din.

PULL&BEAR,
cena: 3.990 din.

H&M,
cena: 4.499 din.

H&M,
cena: 2.199 din.

LOEWE,
net-a-porter.com

FRAME,
net-a-porter.com

EMILIA WICKSTEAD,
net-a-porter.com

Naslovna fotografija: @xeniaadonts
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite