26.11.2019

H&M je najvio još jednu uzbudljivu kolaboraciju

Švedski gigant H&M najavio je još jednu kolaboraciju, ovog puta s kolumbijskom dizajnerkom Johannom Ortiz koja je sa dizajnerskim timom brenda osmislila kolekciju koja obiluje živopisnom paletom boja, egzotičim cvetnim printovima i glamuroznim siluetama. Mada će svi modeli biti predstavljeni u martu sledeće godine, kupcima je već od 3. decembra dostupan ekskluzivni pre-drop, koji se sastoji od četiri haljine.

2hm ortiz

Tina Kunakey

Pre-drop predstavlja capsule kolekciju sa četiri egzotična printa iz Ortizove arhive – Divlja ruža, Rajska orhideja, Kakadu i Mak, koji su predstavljeni u četiri živopisne boje. Topla žuta, puder roze, šumski zelena i tamno braon sa primesama koralne uklopljene su u fantastične karnere, naborane manžetne i rubove sa detaljima.

1 hm ortiz

Maria Borges

– Svi printovi nastali su iz moje opsesije cvetovima, palmama i prelepim bojama koje mogu da vidim kada se probudim u Kaliju, u mojoj rodnoj Kolumbiji. Printovi Latinske Amerike i njena jedinstvena i vesela atmosfera mogu se osetiti u mom dizajnu i jako me raduje što će svaka žena na svetu osetiti delić Kolumbije u svom ormaru, zahvaljujući Johanna Ortiz x H&M kolekciji – rekla je Johanna povodom ove saradnje dok je Maria Östblom, glavna dizajnerka ženske odeće u H&M-u istim povodom izjavila:

3hm ortiz

Jessica Gomes i Johanna Ortiz

– Otkrivanje veselog sveta Johanne Ortiz, njen smisao za upotrebu boja i osećaj za dramatične siluete, bilo je fantastično iskustvo za ceo naš dizajnerski tim. Oni su blisko sarađivali sa Johannom tokom celog procesa, uživajući u njenom neverovatnom gostoprimstvu u njenoj kući u Kaliju. Uzbuđeni smo što ćemo moći da slavimo bogatu istoriju i umetnički rad Kolumbije i što ćemo Johannine kreacije, koje podstiču na radost, omogućiti našim kupcima.
U editorijalu u kom je predstavljena capsule kolekcija sa prvim dostupnim haljinama sa dizajnerkom Johannom Ortiz pozirale su četiri inspirativne žene – glumica Tina Kunakey, influenserka Gala Gonzalez i modeli Maria Borges i Jessica Gomes.

4 Gala Gonzales

Gala Gonzalez

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite