23.01.2020

H&M predstavlja prvu kolaboraciju za 2020. godinu

High street brend H&M najavio je prvu kolaboraciju u 2020. godini, a ovog puta reč je o saradnji sa nekadašnjim super-modelom Helenom Christensen, koja se danas uspešno bavi fotografijom. Mala, ali pažljivo odabrana capsule kolekcija u centru pažnje ima ekspresivne fotografije cveća koje je uradila Helena, a kuriozitet je i to što je ona uradila i fotografije za kampanju.

1 hm x helena

H&M x Helena Christensen kolekcija poseduje jednostavnu, ali edgy energiju i na njoj je radio H&M-ov tim dizajnera. Sadrži ležerne majice kratkih rukava, kao i kratke i oversized dukseve. Dominantne boje su bela, crna i siva, što daje čistu pozadinu za fotografije cveća.

2 hm x helena

– Jako se radujemo što ćemo sarađivati sa Helenom Kristensen. Ona je legenda, što zbog njenog rada ispred i iza kamere, što zbog njenog humanitarnog rada. Helenine predivne fotografije cveća savršeno se uklapaju u ovu kolekciju inspirisanu devedesetim godinama – rekla je Maria Östblom, glavna dizajnerka ženske odeće u H&M-u, dok je Helena povodom ove saradnje, izjavila:

4 hm x helena

– Bilo je zabavno iskustvo sarađivati sa H&M-om. Ne samo zato što sam bila u mogućnosti da vidim kako moje fotografije dobijaju jedan nov život u obliku stvari već i zato što sam mogla da ih vidim kroz svoj objektiv kada sam radila fotografije za kampanju. Želela sam da uhvatim generaciju sutrašnjosti i da ih ohrabrim da budu ono što jesu tako što ću dozvoliti da njihove ličnosti zablistaju.
Kolekcija H&M x Helena Christensen u prodaji je od 30. januara, a u nastavku pogledajte odabrane komade, zajedno sa cenema.

5 helena x hm

Cena: 1.699 din.

6 hm x helena

Cena: 1.699 din.

7 hm x helena

Cena: 1.699 din.

8 hm x helena

Cena: 2.199 din.

9hm x helena

Cena: 2.699 din.

10hm x helena

Cena: 2.699 din.

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite