14.01.2021

H&M sa ponosom najavljuje saradnju sa dizajnerkom Simone Rocha

Brend H&M nastavlja dugu tradiciju saradnje sa priznatim dizajnerima, a sledeća kolaboracija biće sa irskom dizajnerkom Simenone Rocha. Kolekcija Simone Rocha x H&M sastojaće se od ženske, muške i dečje odeće, što će biti i prvi put da poznata dizajnerka kreira kolekciju za celu porodicu. Svaka od ovih kategorija sadržaće kompletnu garderobu – za svaki dan i posebne prilike, a čitava priča biće upotpunjena modnim dodacima, kao što su prepoznatljiv Rocha nakit ili obuća sa biserima.

Simone Rocha

Uzbudljiva kolekcija biće u prodaji od 11. marta, a sadržaće mnogo različitih silueta, materijala i ukrasnih detalja. Inspirisana epohom Tjudorovih, dizajnerka je ubacila mnogo divljeg cveća, portreta i fotografija, lutki i igračaka. Tu su tartan, perle, cvetovi i tkanine napravljene u njenoj modnoj kući specijalno za potrebe ove saradnje. S obzirom na to da ovom kolekcijom obeležava i deceniju svog brenda, Rocha je tokom njenog kreiranja razmišljala o arhivi svog rada, kombinujući svoje prošle kolekcije i pažljivo prerađujući favorite u dinamične, nove komade u duhu 2021. godine.
– Izuzetno sam uzbuđena zbog saradnje sa H&M-om na ovoj specijalnoj kolekciji. I kao dizajnerka i kao kupac, oduvek sam bila veliki ljubitelj H&M-ovih dizajnerskih saradnji – rekla je Rocha i dodala da joj je drago što će se njeno ime naći na neverovatnoj listi dizajnera sa kojima je brend do sada sarađivao.

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite