03.11.2015

Hollywood Film Awards: Još jedno sjajno izdanje Dakote Johnson

Od kada je došla u žižu svetske javnosti zahvaljujući ulozi Anastasije Steel u filmu “50 nijansi – Siva”, modne magazine zanima samo jedno: šta će sldeći put obući Dakota Johnson? A zanosna ćerka Melanie Griffit i Dona Johnsona, svaki put oduševi novim, neodoljivim look-om.
Tako je bilo i ovog puta. Na dodeli Hollywood Film Awards-a, zanosna dvadesetšestogodišnjakinja bila je ubedljivo najsjajnija zvezda na crvenom tepihu ispred Beverly Hills hotela.
U stilu samozatajne Keire Knightley, Dakota je odabrala sofisticiranu Gucci haljinu koju je dizajnirao novi miljenik među svetskim trendseterkama – Alessandro Michele.
Prozirna haljina sa vezom bila je pun pogodak, a glumica je ispod nje nosila svileni negliže bez brushaltera što je bila i više nego hrabra odluka. Haljinu je kombinovala sa statement Christian Loubouten cipelama i prstenom sa velikim smaragdnim kamenom. Look je zaokružila odličnim make-upom koji je naglašavao njene oči i prirodni sjaj lica, dok su neobavezni valovi u kosi dodali dozu ležernosti.
Bez obzira što je na dodeli imala sporednu ulogu – da sa Johnnyjem Deppom najavi dobitnika nagrade za najboljeg glumca koja je pripala Joelu Edgertonu – nakon dodele svi su pričali samo o njoj.

1p dj 21115

Poslednje vesti
Ne propustite