nas rs 13917
14.09.2017

Idealni komadi za prelazni period kriju se u novoj kolekciji Roberta Severa

U sezoni između poslednjih dana leta i početka jeseni poznati hrvatski brend Robert Sever donosi novu kolekciju pod imenom Dunja. Ovu pret-a-porter kolekciju čini dvadesetak odevnih kombinacija koje su kao i uvek kompletirane u total look. Selekcija novih kreacija prethodi i novoj opširnijoj kolekciji koju brend priprema za nadolazeću sezonu Fashion.hr-a.

1rs 13917

- Ovaj tip kolekcije idealan je u prelaznim danima kada i dalje želimo da zadržimo letnju ležernost a pritom da svoj dnevni look oplemenimo jesenjim bojama i tonovima. Uvek osluškujemo potrebe i želje naših klijentkinja i nastojimo da im ugodimo kroz rad našeg breda. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe, i ponosni smo da to možemo i da im omogućimo i ovom kolekcijom. Stilski nastavljamo u istom smeru i nudimo savremenu odeću s romantičnim i ženstvenim detaljima. Izradili smo ovu kolekciju koja ženama, osim estetike pruža i tako bitan element udobnosti i prijatnosti, ali i mogućnost da izgledaju prefinjeno i chic tokom celog dana. Odeća koju stvaramo pogodna je za kombinovanje, tako da je njena uloga pre svega praktična –ističe Robert Sever.

2rs 13917

Kreativni tim koji stoji iza ove kolekcije su renomirani saradnici RS brenda – fotograf Marko Grubišić, make-up artist Nika Žlof, dok je produkciju snimanja preuzeo Slobodan Velicki. U ulozi zaštitnih lica nalazi se muza Robert Sever brenda Iva Marušić, kao i Ana Stanković, a obe zastupa agencija Talia models.

3rs 13917

4rs 13917

Poslednje vesti
Ne propustite