nas i 5917
05.09.2017

IKEA ima nove originalne ideje za uređenje dnevne sobe

Od kako je u avgustu otvorena prva IKEA u Srbiji konačno nam je dostupan nameštaj najpopularnijeg svetskog brenda za uređenje enterijera. Ova švedska kuća već je objavila novi katalog za 2018. godinu pod sloganom Napravi mesta za život sa ciljem da podstakne ljude da u svom domu, uz pomoć inspirativnih rešenja i dobro dizajniranih proizvoda, naprave prostor za sve potrebe i snove.

1i

Poseban fokus stavljen je na život u dnevnom boravku i oko njega, koji predstavlja središte svih dnevnih aktivnosti i mesto povezivanja s članovima porodice i prijateljima. Bez obzira na to da li živite u malom ili velikom stanu, da li imate decu ili želite svoj prostor da prilagodite za organizaciju žurki, IKEA ima rešenje za vas.

2i

U katalogu se mogu pronaći inspirativne i pametne ideje zahvaljujući kojima ćete lako u svojoj dnevnoj sobi napraviti mesto za sve važne stvari. Recimo, uz pomoć VIMLE modularne sofe možete olakšati sebi organizaciju ne remeteći prostor u kome uživate u druženju sa najmilijima, a uz EKET police za odlaganje napravićete mesta za najdraže uspomene.

3i

Za one koji vole knjige tu je BILLY biblioteka dok oni koji rade od kuće mogu pronaći praktična rešenja da poslovni prostor implementiraju u dnevnom boravku. Ovo su samo neki od odličnih primera za uređenje najvažnije prostorije u vašem domu, a u nastavku pogledajte sve nove predloge kuće IKEA.

7i

4i

5i

6i

8i

9i

10i

11i

12i

13i

14i

15i

16i

17i

18i

19i

20i

21i

22i

23i

Foto: IKEA

Poslednje vesti
Ne propustite