29.06.2020

Ikona stila Emily Ratajkowski otkrila je koje proizvode koristi za negu plave kose

Američka glumica i model Emily Ratajkowski trenutno je jedna od najvećih ikona stila, a mnogim devojkama uzor je kako u modnom, tako i u beauty domenu. Njene odevne kombinacije dok šeta psa ulicama Njujorka, uz uvek minimalistički ali nepogrešiv make-up i savršenu frizuru, konstantno su na meti street style fotografa dok je na javnim događajima uglavnom devojka koja ukrade šou na crvenom tepihu. Već smo navikli da Emily prati nove trendove, a na početku letnje sezone odlučila je da prvi put svoju kosu ofarba u plavo.

Ona se na ovaj korak odlučila nakon što je nekoliko meseci provela u izolaciji, uz podršku luksuznog brenda za negu kose Kérastase sa kojim sarađuje već tri godine.
– Nikada nisam bojila svoju kosu niti drastično menjala njenu dužinu, pa mi je izuzetno drago što je Kérastase dao blagoslov da postanem plavuša. Upravo sam proslavila rođendan i veoma sam srećna što izlazim iz izolacije sa svežim izgledom. Svrha lepote je da bude zabavna i ekspresivna, a ovo je definitno najzabavniji momenat u mom životu koji se tiče lepote – izjavila je showbizz zvezda.

Emily će biti i zaštitno lice nove Blond Absolu linije brenda Kérastase, koja će se naći u prodaji u januaru sledeće godine. Reč je o prvoj personalizovanoj nezi za posvetljenje kose, koju američka glumica i model trenutno koristi, a proizvodi iz Blond Absolu linije omogućavaju joj savršenu negu i toniranje njene plave kose.

Kérastase Blond Absolu

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite