20.02.2016

IN i OUT: Kakve ćemo torbe nositi ovog proleća?

Proleće se polako približava, i svi pričaju o novim trendovima. Ali ono što je nezaobilazan deo svakog stylinga jesu torbe. Nakon vladavine bucket modela koji nam je prošle godine na velika vrata doneo dizajnerski duo Mansur Gavriel, došlo je vreme za promenu omiljenog aksesoara.
Znamo da se pitate koji su to najnoviji trendovi za predstojeću sezonu. Kako bismo vam dali koncizan, jasan i pre svega profesionalni odgovor, donosimo vam savete vrhunskih stručnjaka iz sveta mode. Tačnije, sveta torbi! Oni imaju različite predloge, ali u jednom se slažu – male torbe vraćaju se na velika vrata.

Sarah Law, dizajnerka brenda Kara

IN: Male torbe sve su traženije u poslednje vreme. U novoj kolekciji sam zato spojila taj trend sa trendom rančeva i objavila nano verziju naših poznatih modela rančeva kao što je Tie Crossbody. Ove torbe su dovoljno velike da vam u njima mogu stati telefon, ključevi i nekoliko kartica. Interesovanje je veliko, jer se sve veći broj žena odlučuje za minimalizam.

Kara Gray Small Backpack

Kara Gray Small Backpack

Sophie Hulme, dizajner

IN: Jedan od vodećih trendova za sezonu proleće/leto 2016 jesu male torbe u kojima nam mogu stati samo najvažnije stvari, međutim, problem nastaje zbog toga što su naši mobilni telefoni sve veći. Zato smo objavili torbe koje su dovoljno velike da nam u njima stanu sve potrebne stvari, a, ipak, dovoljno male da isprate trend.

OUT: Iz mode polako izlaze sve torbe inspirisane boho stilom kao što su one u obliku vrećica, a sve manje se nose i struktuirane tašne.

Sophie Hulme Albion Nano Crossbody

Sophie Hulme Albion Nano Crossbody

Sophie Hulme Milner Nano Crossbody

Sophie Hulme Milner Nano Crossbody

Clare Vivier, dizajner brenda Clare V.

IN: Male torbe idealne su za predstojeće proleće i leto. One su odlične jer nam služe da u njih stavimo samo neophodne stvari, dok u velikim tašnama trpamo sve što nam padne na pamet, pa nas zbog toga često bole ramena.

Clare V Petit Fannypack

Clare V Petit Fannypack

Elizabeth Jeffer, osnivač Roztayger-a

IN: Ove godine u modi su ružičaste nijanse, ali vodite računa da to budu tonovi inspirisani 50-tim godinama, jer će u suprotnom vaša torba izgledati jeftino. Takođe, male torbe sve više dobijaju primat u odnosu na veće modele.
OUT: Mislim da su se žene već umorile od klasičnog Tote modela.

PB 01100 AB21 Shoulder Bag

PB 01100 AB21 Shoulder Bag

Steve Mono Small Petra Bag

Steve Mono Small Petra Bag

Paulina Liffner von Sydow, dizajner brenda Little Liffner

IN: Za proleće predlažem torbe koje se nose na ramenu. One mogu svaku odevnu kombinaciju podići na novi nivo u učiniti je chic, a najbolje će osvežiti sve vrste postovnih outfita.
OUT: Mnogi će možda reći da nisam u pravu, kada je reč o ovoj sezoni, ali za mene je metalna pločica na torbi sa logom brenda uvek out.

Little Liffner Large Saddle Up

Little Liffner Large Saddle Up

Little Liffner Tiny Box

Little Liffner Tiny Box

Orla Kiely, dizajner

IN: Za mene su struktuirane torbe i dalje u trendu, a dva omiljena modela su mi Confetti Flower i Tan Croc iz linije Jeanette Bag.

Orla Kiely Confetti Flower Janette Bag

Orla Kiely Confetti Flower Janette Bag

Orla Kiely Scallop Janette Bag

Orla Kiely Scallop Janette Bag

Naslovna fotografija: marieclaire.com

Poslednje vesti
Ne propustite