17.12.2016

#Inspiracija: Najlepše ideje za prazničnu dekoraciju doma

Polako smo ušli u najlepši deo godine kada nas očekuju proslave Nove godine i Božića, a svaki životni prostor dobija slavljenički izgled. Za istinsko uživanje u domu tokom praznika potrebno je da dekoracijom unesemo dašak topline i vesele atmosfere. Prva asocijacija na Novu godinu svakako je jelka koja će napraviti važnu razliku, a kako biste uz malo truda lepo okitili vašu jelku najbolje je da birate ukrase u dve ili najviše tri boje.

Zara Home

Zara Home

Jysk

Jysk

Među najšarmantnijim ukrasima svakako su i raznobojne lampice koje će tokom večeri učiniti vaš dom istinski posebnim. Poslednjih godina sve je popularnije da se lampice postavljaju na prozorima ili pored njih što daje topao i ugodan osećaj.

Ikea

Ikea

Ikea

Ikea

Ikea

Ikea

Prilikom dekoracije nemojte se zadržati samo na dnevnoj sobi već dašak praznika možete uneti i u spavaću sobu. Fokusirajte se na krevet kome možete dodati nekoliko lampica i ukrasa, pa će i vaši snovi tokom praznika biti lepši.

Ikea

Ikea

Poseban akcenat tokom praznika potrebno je staviti i na trpezarijski sto. Nova godina i Božić su vreme kada se okuplja porodica i kada se pripremaju najukusniji specijaliteti, ali da bi uživanje bilo potpuno potrebna je i originalna dekoracija stola. Zato izaberite lepe salvete, postavite sveće i nekoliko ukrasa i sve će izgledati mnogo lepše.

H&M Home

H&M Home

Ikea

Ikea

Ikea

Ikea

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Poslednje vesti
Ne propustite