13.09.2016

Ispred objektiva Jean-Pol Gouda: Zvezde u kampanji Kenzo x H&M

Dugoočekivana Kenzo x H&M kolekcija premijerno će biti prikazana 17. oktobra, a švedski brend nedavno je objavio da je fotograf kampanje legendarni Jean-Paul Goude. Ispred njegovog objektiva pozirale su sedam poznatih ličnosti i aktivista, a oni su – Iman (supermodel, aktivistkinja i osnivačica IMAN kozmetike), Rosario Dawson (glumica i aktivistkinja, jedna od osnivačica Studija 189), Chance the Rapper (hip-hop umetnik), Ryuichi Sakamoto (muzičar i kompozitor), Chloë Sevigny (glumica), Suboj (reperka) i Xiuhtezcatl Martinez (aktivista i vođa pokreta Čuvari Zemlje).
– Volimo da radimo sa našim idolima, a Žan-Pol Gude je prava legenda. Njegove fotografije za KENZO x H&M kampanju su neverovatne i u njima se prepoznaje osobenost, pozitivnost i sloboda koju ova kolekcija poseduje – kažu Kerol Lim i Umberto Leon, kreativni direktori kompanije KENZO.

1hmk-12916

– Rad sa H&M-om, Kerol i Umbertom na kampanji KENZO x H&M prava je avantura. Volim taj stav koji su uneli u celu kampanju, kao i njihovu mladost, energiju, duhovitost i stil – kaže Goude povodom ove sadnje.
Legendarni fotograf zaslužan je za neke od najuticajnijih modnih i muzičkih fotografija nastalih u proteklih pet decenija. On je i ovog puta radio u svom prepoznatljivom stilu, a Kenzo x H&M kolekcija naći će se u prodaji od 3. novembra u radnji u Knez Mihailovoj ulici, kao i u više od 250 H&M prodavnica širom sveta.
Pogledajte delić atmosfere sa snimanja.

Poslednje vesti
Ne propustite