12.10.2016

Iva Ljubinković predstavila je svoj prvi model torbe

Brend ABO do skoro je bio sinonim za zanimljive oxford cipele pastelnih tonova, a ove jeseni dizajnerka Iva Ljubinković proširila je svoj asortiman i plasirala prvi model torbi. Karakterišu je minimalistički dizajn i čista forma dok razigrane rese priču podižu na viši nivo.
– Od početka sam imala u planu da se pored cipela bavim i dizajnom torbi. Međutim, bilo je teško naći dobrog majstora za izradu ovakve torbe, pa je i to jedan od razloga zašto su se torbe pojavile u prodaji tri godine nakon cipela – otkriva nam dizajnerka i dodaje:
– Bilo mi je potrebno skoro godinu dana da osmislim torbu koja će biti dobrih dimenzija i koja savršeno odgovara ABO cipelama. Bilo je raznih ideja, ali je na kraju preovladao minimalistički stil koji je meni jako blizak. Ipak, sve je upotpunjeno detaljima koji ABO torbu čine specifičnom. I cipele će uskoro biti redizajnirane u tom smeru. Uvodimo male promene.

4a-131016

Torbe očekivano dolaze u pastelnim nijansama prepoznatljivim za rad Ljubinkovićeve, a tu je i vanvremenka crna. Osim što planira da redizajnira cipele sa potpisom ABO brenda, dizajnerka već radi na dizajnu još jednog modela torbe. Cipele i torbe koje izlaze iz njene radionice savršeno funkcionišu zajedno, a Iva nam otkriva da se ne razlikuje od najvećeg broja žena kojima su ovo dva omiljena aksesoara.

– Prednost uvek dajem cipelama i torbama, ali ih ne kombinujem tako da budu u istim bojama. Cipele treba da naglase torbu i obrnuto. To su dva najvažnija modna detalja (pored nakita) koja zaokružuju odevnu kombinaciju i bitno je uklopiti ih u istu.

1a-131016

2a-131016

Poslednje vesti
Ne propustite