nas 1 p 6917
05.09.2017

Jedini trik koji bi svaka plavuša trebalo da zna

Rasprostranjeno je mišljenje da se plavuše bolje zabavljaju, ali ono što ni malo nije zabavno plavušama (ukoliko nemaju prirodno svetlu kosu) jeste održavanje boje. Za razliku od crnki ili brineta, farbana plava kosa brzo gubi sjaj, ali i intezitet boje pa u najvećem broju slučajeva postaje zlatnožuta i ima narandžasti odsjaj.

2p 6917

Razlog tome je što se za postizanje platinaste nijanse koriste veoma jake hemikalije koje otvaraju kutikulu vlasi zbog čega su one manje otporne na spoljne uticaje poput sunca, hlora iz vode ili nečistoća. Ako tome dodamo i činjenicu da se prirodni tamni pigment vaše kose bori protiv veštačkih plavih tonova, onda vam je jasno zbog čega se, već desetak dana nakon farbanja, boja vanile pretvara u boju narandže.

1p 6917

Kako biste stali na put ovom problemu potreban vam je samo jedan proizvod. Reč je o ljubičastom šamponu koji u svojoj ponudi imaju gotovo svi brendovi specijalizovani za proizvodnju profesionalnih preparata za negu kose. Njihovo dejstvo veoma je jednostavno. Ljubičasta je hladna boja koja prirodno neutrališe tople žute, zlatne i narandžaste nijanse. Redovnim pranjem ovim šamponima platinasti tonovi su postojani i intenzivni, a kosa ne gubi sjaj. Izdvojili smo neke od ljubičastih šampona koje možete pronaći na našem tržištu.

3p 6917

Bed Head Dumb Blonde Purple Toning Shampoo, cena: 2.230 RSD

4p 6917

Joico Cololr Endure Violet Shampoo, cena: 1.750 RSD

5p 6917

L’Oréal Professionnel Série Expert Shine Blonde Shampoo, cena na upit

6p 6917

NAK Blonde Plus Shampoo, cena na upit

7p 6917

ANGEL EN PROVENCE Lavender Violet Tone Correcting Shampoo, cena: 2.050 RSD

8p 6917

FRAMESI Color Method Ultra Violet Shampoo, cena: 1.250 RSD

Naslovna fotografija: lindatol.com
Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite