08.09.2015

Jedinih pet make-up proizvoda koji su vam potrebni tokom dana

Marc Jacobs, Laura Biagiotti i Salvatore Ferragamo samo su neki od dizajnera koji su nam početkom prošle sezone lansirali “No make-up make-up” čija vladavina se nastavlja i ove jeseni. Ukoliko uživate u šminkanju nemojte propustiti da se u večernjim izlascima poigravate sa dramatičnim look-ovima, ali za dan birajte takozvano “golo lice”. Na dobro hidriranu kožu nanesite minimalnu šminku i to je sve što vam je potrebno. Novi trend odličan je i zbog toga što nam štedi vreme potrebno da se spremimo za izlazak, zato nema razloga da ne postane vaš zaštitni znak. Donosimo vam listu pet jedinih make-up proizvida koji su vam ove sezone potrebni u neseseru.

#1 ARTDECO Eye Brow Designer olovka za obrve

1p m 7915

Ovaj proizvod je odličan za korekciju malih nepravilnosti i obavezan je u neseseru svake devojke, jer je akcenat i ove sezone na obrvama. Preciznom olovkom popunite praznine, a malom četkom očešljajte vaše obrve.

#2 L’Oreal Paris Infallible Eyeshadow

2p m 7915

Ovo je proizvod koji nikoga neće razočarati. Nežna nijansa na očima sasvim je dovoljna za dnevni make-up, a zahvaljujući odličnoj strukturi budite sigurni da će ostati na vašim kapcima koliko god budete želeli.

#3 Maybelline Fit Me! korektor

3p m 7915

Već dobro znamo da je korektor najvažniji make-up proizvod, a kod dnevnog look-a nije vam potreban puder već je sasvim dovoljno da korektor nanesete na podočnjake i sitne nepravilnosti. Maybelline Fit Me!  omiljen je kod mnogih profesionalaca.

#4 MAC Mineralize Skinfinish u Global Glow nijansi

4p m 7915

Ovo je jedinstven 3 u 1 proizvod koji se koristi kao hajlajter, bronzer i puder u kamenu. Svako ko ga jednom proba, ostaje mu večno veran zato je odličan saveznik svakog nesesera.

#5 L’oreal Volume Million Lashes Excess maskara

5p m 7915

Dramatičan pogled potreban vam je i tokom dana stoga je jako važno da izaberete odgovarajuću maskaru, a L’oreal Volume Million Lashes Excess vas nikada neće izneveriti.

Naslovna fotografija: Instagram/maccosmetics

Poslednje vesti
Ne propustite