19.09.2015

Jedinstvena priča o prvoj beogradskoj Bagel Бејгл radnji

Da bi grad bio prava metropola mora da ima svoj bejgl. Tako je i Beograd dobio svoju Bagel Бејгл radnju – oazu dobrog ukusa u kojoj se svaki gost oseća dobro, jer sa svakim zalogajem koji sebi priušti na ovom mestu, ujedno čini i jedno dobro delo i doprinosi tome da svet postane bolje mesto.

1p b 18915

Bagel Бејгл možda samo liči na još jednu radnju u kraju, ali nije. Nastao je da bi podržao borbu protiv trgovine ljudima koji je grana kriminala sa najvećom stopom rasta u svetu. Nevladina organizacija Atina koja postoji od 2003. godine, osnivač je ove jedinstvene radnje sa ciljem da unapredi održivost svojih programa. Sav profit koji ovo socijalno-etičko preduzeće ostvari usmerava se na programe zaštite žrtava trgovine ljudima, a u isto vreme Bagel Бејгл je i mesto za njihovu stalnu praksu.

2p b 18915

Ljudi i koncept deo su jedne borbe koja traje više od dvanaest godina – borbe za pravedno društvo ravnopravnih, koje promoviše različitost i solidarnost.

3p b 18915

Da bi Bagel Бејгл bio uspešan, mora da bude odličan. Čim uđete u radnju i osetite taj miris – sve će vam biti jasno. Bejgl se proizvodi od odabranih sorti domaćeg brašna, u procesu koji liči na onaj kod kuće. Dodaci se biraju među najsvežijim i najkvalitetnijim namirnicama. Verujemo da je to pravi put do proizvoda koje će vas osvojiti i bez koga nećete moći da započnete dan.

4p b 18915

U ponudi su i supe i salate, kao i razne vrste pića. Bagel Бејгл ima i jedinstvenu ketering ponudu u gradu koju čine slatki i slani mini bejgl i kanapei neverovatnih ukusa, neočekivanih kombinacija za originalno iskustvo.

6p b 18915

Ako već niste, posetite ovo jedinstveno mesto u Knez Danilovoj 39 i sigurni smo da nećete odoleti neverovatnom ukusu i mirisu svetski poznatog peciva. Čarobna gastro ponuda iznova će vas vraćati na ovu adresu, a osećaj da ste učinili dobro delo ništa neće moći da vam zameni.

5p b 18915

7pp b 18915

8p b 18915

9p b 18915

Poslednje vesti
Ne propustite