28.10.2020

Jednostavan modni trik za savršen outfit baš svaki put

Uprkos situaciji sa pandemijom, jesenja sezona donela nam je mnogo raskošnih trendova, koje poslednjih nedelja rado isprobavamo – od kariranog printa u šarenim bojama, preko predimenzioniranih kragni i dramatičnih resa, pa sve do pamučnih trenerica, koje se sada nose u paru sa blejzerima, trenč mantilima i kaputima. Činjenica je da je modna sezona, u koju smo zakoračili pre nešto više od mesec dana, mnogo uzbudljivija nego što je bilo ko očekivao, a novi trendovi pružaju nam bezbroj mogućnosti za kombinovanje. Pa ipak, za sve one dane kada nemamo mnogo vremena da razmišljamo o tome šta ćemo obući, uvek je najpametnije osloniti se na proverene modne trikove zahvaljujući kojima možemo imati besprekoran stajling za svega nekoliko minuta.

@clairerose

Jedna od najmudrijih opcija, kada želimo instant prefinjen look koji ostavlja utisak, svakako je izbor monohromatske odevne kombinacije. Upravo je ova outfit formula trenutno zauzela glavno mesto na street style sceni, a za to postoje dobri razlozi. Pre svega, svaki monohromantski look izgleda sofisticirano i skupo, bez obzira na to da li spajamo dizajnerske ili high street komade. Iako je reč o jednostavnom spoju odeće u različitim nijansama iste boje ili u komplementarnim bojama, odličan je način da izbegnemo monotoniju all black i crno-belih stajlinga.

@jen_wonders

@queenofjetlags

Vodeće influenserke često ove jeseni biraju monohromatske stajlinge, bilo da je reč o kombinovanju poslovnih ili predimenzioniranih ležernih komada. Njihov izbor uglavnom su zagasite boje, poput smeđe, braon, bež i sive, koje nekada nose u paru sa razigranim aksesoarima, a nekeda se drže iste palete boje.

@wethepeoplestyle

Kada se sledeći put nađete u nemam šta da obučem situaciji, setite se ovog modnog trika i samo zgrabite iz ormara nekoliko komada u istoj boji. Ako vam je potrebna dodatna inpiracija, u nastavku pogledajte kako modne blogerke nose monohromatske lookove.

@tamumcpherson

@queenofjetlags

@carodaur

@lisa.olssons

@ellenclaensson

@viktoriahutter

@viktoriahutter

@slipintostyle

@lisa.olssons

 

@tamara

@_jeanettemadsen_

@matildadjerf

@wethepeoplestyle

@wethepeoplestyle

@xeniaadonts

@queenofjetlags

@moderosaofficial

@lisa.olssons

Naslovna fotografija: @matildadjerf
Foto: Instagram

Poslednje vesti
Ne propustite