05.10.2020

Jelena Veljača nam je pokazala kako da nosimo obuću iz nove ECCO kolekcije

Jesen nam je već pokazala svoje pravo lice, a nakon što su glavno mesto u našim ormarima zauzeli modni favoriti za prelazni period, vreme je i za promenu obuće. Već smo odavno naučili lekciju da izbor cipela presudno utiče na svaku odevnu kombinaciju, kao i da se kvalitetna obuća prepoznaje na prvi pogled. To bi posebno trebalo da imamo u vidu tokom jeseni i zime kada kratke ili duboke čizme nisu tu samo da bi svaki naš stajling podigli na viši nivo već i da bi nas zaštitili od hladnoće i padavina.

U skladu sa tim, svaka žena koja drži do sebe na početku nove sezone dodaje kvalitetan par obuće u svoj cipelarnik, a kao jedan od najboljih izbora već godinama se nameću modeli danskog brenda ECCO, čiji su glavni aduti najkvalitetniji materijali, moderna tehnologija i vrhunski dizajn.

Brend sa višedecenijskom tradicijom i hiljadama prodavnica širom sveta nedavno je predstavio nove modele iz ECCO Shape linije, koja ima kultni status, pre svega zbog činjenica da pruža izuzetnu udobnost tokom čitavog dana. Zaštitno lice ove linije je poznata glumica, scenaristkinja i producentkinja Jelena Veljača, koja već godinama pruža poverenje ECCO brendu.

Kao jedna od regionalnih ikona stila, poznata po istančanom ukusu, Jelena je izabrala svoje omiljene modele i pokazala nam kako da ih kombinujemo, bez obzira na stajling ili priliku. Svaki ECCO Shape model odlično će zaokružiti ležernu kombinaciju, u kojoj jeans ima glavnu ulogu, zatim ženstveni stajling, koji se vrti oko jesenjih haljina, ili bilo koji poslovni outfit. Osim što će se lako uklopiti sa svim jesenjim komadima, ECCO Shape modeli pružaju i celodnevnu udobnost.

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite