15.09.2019

Jelisaveta Orašanin bila je deo prvog srpskog Elite Model Look Boot Campa

Glumica Jelisaveta Orašanin bila je deo prvog Elite Model Look Boot Campa u našoj zemlji, koji je održan u beogradskom hotelu Envoy, gde je finalistima srpskog Elite Model Look takmičenja održala predavanje o javnom nastupu. Ona je tom prilikom polaznicima otkrila i važne trikove za prevazilaženje treme.

1je 15919

Jelisaveta Orašanin s finalistima takmičenja EliteModel Look Srbija

– Živimo u vremenu kada su scenski i javni nastup podjednako važni kao i sama uloga koju prezentujete. Način na koji se predstavljate i naizgled jednostavnost u vašem nastupu, danas se cene i traže više nego ikad. Svakodnevnom praksom, vežbama disanja, fizičkim održavanjem kondicije, kao i upijanjem novog znanja stičete samopouzdanje, a trema sve više nestaje – rekla je Jelisaveta.

2je Jana Dačović

Jana Dačović

Mentor ovog događaja bila je direktorka agencije Models Inc. – Elite Model Look Danijela Dimitrovska Amidžić, a u timu predavača našli su se i Nenad Janjatović, osnivač online magazina Buro, Marija Đurovski, holistički nutricionista, Jovanka Vajagić, joga instruktorka, Nadica Lekić, šminkerka, kao i digitalna pobednica Elite Model Looka Srbija, influenserka Jana Dačovic. Ona je govorila o novom momentu u modelingu koji zahteva aktivnost na društvenim mrežama.

3je Marija Djurovski

Marija Đurovski

Cilj beogradskog Boot Campa bio je da upozna finaliste takmičenja sa svim što ih čeka u modnoj industriji, kao i da ih spremi za finale izbora Elite Model Look 2019 Srbija, koje se održava u utorak 24. septembra, u emisjij AmiG show, kada će uživo biti proglašeni pobednici.

4je Verica Rakočević,Mirjana Udovičić,Danijela D.

Verica Rakočević s direktorkama agencije Models Inc. Mirjanom Udovičić i Danijelom Dimitrovskom Amidžić

Foto: Promo

 

Poslednje vesti
Ne propustite