22.08.2015

Jennifer Lawrence je i zvanično najplaćenija glumica na svetu

Nakon što smo pre nekoliko nedelja saznali da je najplaćeniji glumac na svetu Robert Downey Jr., magazin Forbs objavio je i listu glumica koje zarađuju najveće honorare.
Na vrhu liste našla se dvadesetpetogodipnja Jennifer Lawrence koja godišnje zaradi neverovatnih 52 miliona dolara. Tome uglavnom može da zahvali glavnoj ulozi u trilogiji “Igre gladi” u kojoj tumači Katniss Everdeen. Već nakon prvog filma, atraktivna Oskarovka postala je najtraženija mlada glumica u Holivudu, a samim tim i najplaćenija. Osim što se filmski reditelji i producenti utkrkuju da je angažuju, veoma je cenjena i u modom svetu, pa je tako ostvarila unosnu saradnju sa Diorom.
Na drugom mestu Forbesove liste je Scarlett Johansson koja je u protekloj godini zaradila 35,5 miliona dolara, dok treće mesto zauzima kraljica komedije Melissa McCarthy sa zarađenih 23 miliona. Četrta najplaćenija glumica je Fan Bingbing, a peta Jennifer Aniston. Njena suparnica Angelina Jolie je na sedmom mestu, a na šestom šarmantna Julia Roberts. Osma, deveta i deseta na listi su Reese Witherspoon, Anne Hathaway odnosno Kristen Stewart.

Poslednje vesti
Ne propustite