15.11.2015

Jennifer Lopez ima rešenje kako da se osećate i izgledate lepo

Od ratoborne devojčice iz Bronksa koja je još tada dobila nadimak “Jenny from the Block”, pop zvezda Jennifer Lopez postala je najuticajnija Latinoamerikanka u SAD-u. Osim što je jedna od najuspešnijih svetskih izvođača, Latino diva je veoma uspešna i kao tekstopisac, glumica, plesačica, televizijska ličnost, modni dizajner i producent. Uz to je majka sedmogodišnjih blizanaca Emme i Maxa, zabavlja se sa mladim zgodnim plesačem Casperom Smithom i uvek izgleda besprekorno na crvenom tepihu. Ovo su bili i više nego dobri razlozi da vam prenesemo šest ključnih saveta Lopezove kako da se osećate i izgledate lepo.

#1 Lepota dolazi iznutra, kada se dobro osećate, dobro ćete i izgledati. Zato svakog dana izdvojite vreme za sebe i radite tada sve što vam prija ili nemojte da radite ništa. Samo dišite. To je jedini način da budete dobra majka, supruga i moći ćete da date maksimum na poslu.

#2 Ne idite preko svojih mogućnosti. Na početku karijere sam pravila greške i često sam opterećivala sebe do granice neiizržljivosti što me je skupo koštalo. Danas mogu sebi da priuštim da ne radim kada sam umorna. Neće svet propasti zbog toga.

#3 Okružite se ljudima koji će vas veseliti. Kad sam sa prijateljicama, sestrama ili rođacima stalno se smejemo i pričamo o veselim temama. Ponekad smo i jako glasne, ali život je jedan i treba ga shvatiti kao zabavu.

#4 Obezbedite sebi udoban krevet i spavajte dovoljno. San je jako važan segment života, podjednako kao i ishrana ili rekreacija.

#5 Potrudite se da u svakoj situaciji izgledate lepo. Obučite se i našminkajte se tako da se sami sebi dopadate i ne zaboravite da uvek morate da se osećate ugodno u garderobi koju nosite.

#6 Promađite balans. Verujem da je život ravnoteža uma, tela i duše. Što sam starija sve više shvatam kolika je to istina. Zato se potrudite da budete zadovoljni svim aspektima svog života.

Foto: Instagram/jlo

Poslednje vesti
Ne propustite