20.09.2015

Jesenji trend: Petnaest midi suknji iz Zare

Ove jeseni, kao i tokom prethodnih nekoliko sezona, midi suknje postale su obavezan odevni komad u garderoberima. Kao veoma zahvalan model, mogu se kombinovati na bezbroj načina, a njihova prednost je i u tome što ih možete nositi od jutra do večeri. Već znate da postoje u svim bojama i izrađuju se od bilo kog materijala, a izbor treba da bude vaš.
Omiljenu midi suknju možete kombinovati sa majicom i kožnom jaknom ili sa laganim jesenjim džemperom. Košulje i duksevi takođe dolaze u obzir. Jesenja sezona zvanično počinje, pa zato ovaj moćan komad birajte za novi radni dan ili sutrašnju šetnju, kafu sa prijateljicama, jer ih možete nositi apsolutno svuda, čak i kada su u pitanju kokteli ili svečanosti. Naravno, u zavisnosti od prilike odaberite model midi suknje i stilizujte je odgovarajućim aksesoarima.
Za vas smo izabrali 15 odličnih komada iz Zare. Svoj model možete prilagoditi ukusu, a u ponudi su suknje od štofa, veštačke kože, ali i teksasa. Svejedno da li ćete odabrati A kroj ili pencil skirt, nećete pogrešiti.


Poslednje vesti
Ne propustite