24.09.2015

Jessica Alba: Beauty rutine jedne od najlepših žena na svetu

Ona je poznata glumica, modna ikona i jedna od najuspešnijih poslovnih žena u Americi čije je ime i na Forbsovoj listi najbogatijih žena u svetu. Jessica Alba uložila je 2012. godine u kompaniju Honest šest miliona dolara, a danas se njeno poslovno carstvo procenjuje na više od 340 miliona. Kompanija se u početku bavila samo baby proizvodima poput proizvodnje pelena i maramica. A danas se bavi daleko većim spektrom proizvoda koji uključuje i preparate za kosu i kožu, ali i kuću. Nedavno su na tržištu plasirali i svoju prvu make-up liniju u čijem je stvaranju glumica učestvovala od samog početka, a tim povodom odlučila je da otkrije svoje male beauty tajne zahvaljujući kojima izgleda besprekorno.
– Lepu kožu lica prvesteno dugujem mojoj kozmetičarki Shani Darden. Ona čini čuda na koži, a njeni tretmani su mnogim ljudima promenili život. Već godinama idem kod nje i postale smo dobre prijateljice. Zahvaljujući njoj naučila sam da moram dovoljno da spavam i da dobro hidriram kožu da bi ona lepo izgledala. Ako ste iscrpljeni ili dehidrirani, nema make-upa ili photoshopa koji to može da sakrije – iskrena je glumica koja dodaje:
– Tokom dana mi je najvažnije da nanesem kremu sa zaštitnim faktorom, dok mi je uveče prioritet da dobro očistim kožu i da je hidriram.
Jessica je otkrila i svoje omiljene make-up proizvode.
– Volim prajmere koji su za mene veliko otkriće, kao i hajlajteri koji našoj koži daju potreban sjaj. Ipak, dva proizvoda koja uvek imam na licu, pa čak i kada sam u teretani jesu korektor i balsam za usne.

Poslednje vesti
Ne propustite