29.11.2020

Jeste li već primetili H&M čizme koje polako osvajaju Instagram?

Činjenica je da je ova godina dovoljno čudna da smo je mahom proveli u udobnim komadima i još udobnijoj obući, ali decembar je mesec kada tradicionalno volimo da se malo lepše obučemo i da pokažemo najbolju verziju sebe. Upravo zbog toga pažnju nam poslednjih dana privlače crne čizme s kitten potpeticom iz H&M-a, koje polako osvajaju Instagram. Odstupajući od vladajućeg trenda glomazne obuće, ovaj par izgleda elegantno i otmeno, a po prefinjenom dizajnu lako može da parira znatno skupljim čizmama s potpisom high end brendova.

@astyleedit

Uprkos elegantnom izgledu, ove čizme mnogo su svestranije nego što to na prvi pogled izgleda čemu verovatno i duguju sve veću popularnost. Njihova potpetica taman je tolika da nam daje osećaj samopouzdanja, ali ne nauštrb udobnosti pa su sasvim pogodne da u njima odete u popodnevnu šetnju ili da ih ponesete u danima kada ćete veći deo vremena biti u pokretu. Pored toga, odlično funkcionišu s garderobom svih stilova. Možete ih nositi uz oversized kapute, haljine od pletiva, aktuelne šortseve i midi suknje, ali će se odlično slagati i s farmerkama i duksericama, pa čak i s trenerkama.

@lauren.cokguler

Ako su vam već pomalo dosadile čizme s kramponima, ovaj par je jedna od najboljih stvari koje možete sebi da priuštite na samom kraju 2020. godine. U slučaju da ne možete da ih ulovite, izdvojili smo još nekoliko sličnim modela.

cena: 6.999 din.

NEKOLIKO SLIČNIH H&M MODELA

cena: 19.999 din.

cena: 16.999 din.

cena: 13.999 din.

cena: 13.999 din.

cena: 7.999 din.

cena: 5.499 din.

cena: 13.999 din.

cena: 6.999 din.

cena: 6.999 din.

Naslovna fotografija: @astyleedit
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite