nas j 21917
21.09.2017

Jevremova25 je novi beogradski poligon za kreativce

U samom srcu Beograda, u starom delu Dorćola, nedavno je počeo sa radom lifestyle/concept store Jevremova25. Iza čitavog projekta, koji predstavlja pravi poligon za kreativce, stoje otac i ćerka, Bratislav i Jovana Mirosavljević. Uspešni dizajner enterijera i nameštaja na istoj adresi, pre više od 25 godina, započeo je Arts&Crafts Concept koji pruža usluge projektovanja, proizvodnje dizajnerskog nameštaja i elemenata enterijera, a kasnije mu se pridružila ćerka, poznata balerina sa zavindnim modnim iskustvom, koja je najpre otvorila specijalizovanu prodavnicu profesionalne baletske i plesne opreme Backstage Dance store, a sada je odlučila da čitavoj priči pruži dodatni šmek.

1j 21917

Sa ciljem da spoji svoju ljubav prema umetnosti, modi, arhitekturi i dizajnu, baletu, kvalitetoj i neobičnoj hrani, Jovana je osmislila mesto koje posetiocima omogućava, da uz dobar šoping, uživaju i u produženom doručku koji prerasta u branč, ručku kada će imati priliku da biraju između a la carte i ponude na dnevnom meniju, dok posebnu prednost čini rana večera, po ugledu na milanski aperitivo koji podrazumeva da će gosti za malo povišenu cenu pića moći da dobiju neograničenu količinu različitih kulinarskih specijaliteta.

2j 21917

Nakon odlične atmosfere na otvaranju prošlog petka, prvi naredni aperitivo zakazan je istog dana ove nedelje (petak/22. septembar) od 18h kada će posetioci imati priliku da se odlično provedu uz ritmove atraktivne Lea Davogić koja spada u najpoznatije regionalne DJ-ejeve.

4j 21917

Kada je reč o šopingu koji možete obaviti u Jevremevoj25, pripremite se na susret sa neverovatno cool brendovima, čije Instagram profile sigurno već pratite. U ponudi su komadi sa potpisom Mishka, Yugochic, Bleyzer, People lke us community, Borovo, Selma Starfinger i Macci Macci.

7j 21917

Što se tiče nakita, svoje radove predstavljaju Kalis, NV i Little Wonder Jewelry, a tu je i posebna edicija Cocopat torbi. Ljubitelje retro vajba sigurno će obradovati ponuda različitih polaroida i filmova, nesvakidašnji printovi i suveniri brenda Two Birds, ali i Dear Diary Notebooks notesi i Dream Light Design rasveta.

5j 21917

Ono na šta su kreatori ovog lepog mesta posebno ponosni jeste povratak Borova i njihovih Startasica, zajedno sa gumenim modelima za jesen, ali i Borominama i Borosanama za proleće i leto. Na ovaj način, Jevremova25 simbolično nas vraća u neka bolja stara vremena, dok istovremeno, celokupna priča Beogradu daje šarm velikih metropola u kojima su na ceni concept radnje koje okupljaju ljude sa originalnim idejama.
NAPOMENA: Posetite naš Instagram profil @injournalmagazine! Sve čitaoce očekuje nagradna igra na Instagramu, a najsrećniji će dobiti na poklon Startas patike iz Jevremenove25.

6j 21917

Foto: Marija Strajnić za beforeafter.rs

Poslednje vesti
Ne propustite