20.08.2015

Joan Smalls kreirala je liniju mat ruževa za Estée Lauder

Kompanija Estée Lauder definitivno je rešila da povrati svoj uticaj među ženskom populacijom i stekne armiju mladih obožvatelja. Brend koji je poslednjih godina važio za jedan od onih čije proizvode koriste žene u zrelom dobu, svojim poslednjim poslovnim potezima polako postaje omiljen i kod mlađe publike.
Nakon što je Kendall Jenner najpre postala zaštitno lice Estée Laudera, a potom i lansirala sopstvenu liniju ruževa za usne “Restless”, francuska kozmetička kuća odlučila je da iskoristi uticaj još jednog top modela.
Ovog puta reč je o egzotičnoj lepotici Joan Smalls. Jedna od najuticajnijih devojaka u svetu manekenstva lansirala je liniju koja se sastoji od dvanaest mat ruževa. Najdraža nijansa poznatog modela je ljubičasta jer daje dramatičan izgled i odlično pristaje njenom tamnoputom tenu. Joan je za ovu priliku snimila i video “Matte Magic with Joan Smalls” koji prikazuje kako se ustaje iz kreveta i bira ruž koji će nositi tog dana. Sigurni smo da će neodoljive nijanse naići na oduševljenje svih fanova supermodela, ali i drugih žena koje vole da budu u trendu.

Poslednje vesti
Ne propustite