nas ap 28917
28.09.2017

Još jedan veliki uspeh Antonine Petković

Nakon što je oduševila najuticajnije dizajnere današnjice, top-model Antonina Petković ostvarila je saradnju i sa švedskim high street brendom H&M. Uz svetski poznate koleginice kao što su Naomi Campbell, Admou Abiah, Devon Windsor i Chiharu Okungi, čelnici ove modne kompanije odabrali su i srpsku lepoticu kao novo promo lice.
Dvadesetjednogodišnja Antonina nije krila sreću i zadovoljstvo na ukazanoj prilici. Na samom fotografisanju i snimanju reklamnog spota za poznati brend u Japanu, ona je istakla da je uživala u ovom poslu.

1ap 28917

- Bila sam veoma ponosna i srećna kada sam dobila poziv za saradnju sa kompanijom H&M. Rado sam prihvatila ponudu da budem njihovo novo zaštitno lice. Fotografisanje i snimanje reklamnog spota sa vrhunskim svetskim top-modelima, jedno je od najdragocenih iskustava za mene – kaže Antonina.
Ova lepa Čačanka otkrivena je 2012. godine na kastingu za nova lica agencije Models Inc. Za samo nekoliko godina postala je jedna od najtraženijih i najplaćenijih top-modela u svetu. Kasting za nova lica agencije Models Inc. i učesnike “Elite Model Look izbora 2018.” odrzaće se u subotu 30. septembra u 13h u hotelu Envoy u Beogradu.

Poslednje vesti
Ne propustite