13.11.2020

Kako da obično veče kod kuće pretvorite u hedonistički užitak

Dok se najavljuje novo ograničenje rada ugostiteljskih objekata, već nam je jasno da ćemo u narednom periodu večernje izlaske zameniti odmorom u kućnoj atmosferi, ali to ne znači da sebi ne možemo da priuštimo sitne radosti koje popravljaju raspoloženje. Svejedno da li radite u kompaniji koja je svojim zaposlenima omogućila da posao obavljaju od kuće ili vaše radno mesto zahteva da budete u kancelariji, sigurni smo da imate potrebu da se opustite na kraju radne. Upravo su izazovi sa kojima se u poslednje vreme suočavamo razlog više da sebi, barem tokom vikenda, priuštite hedonistički ugođaj koji će vas motivisati da, uprkos svemu, budete ispunjeni pozitivnom energijom. Razmazite sebe uz nekoliko rituala uz koje ćete veče kod kuće pretvoriti u period za uživanje.

1 pc 18320

@wishwishwish

PRIUŠTITE SEBI RASKOŠNU KUPKU
Ništa vas neće tako lepo opustiti kao 20-ak minita provedenih u kadi uz opuštajuće mirise kupke koju najviše volite. Za još bolji efekat uradite piling tela pre kupanja, dok kasnije možete nahraniti kožu bogatim losionom koji ćete naneti uz blagu masažu. Na ovaj način priuštićete sebi pravi spa ugođaj u vlastitom kupatilu.

2pc 18320

@summerfridays

NANESITE MASKU ZA LICE PRE SPAVANJA
Svako od nas voli da se probudi s mekom kožom lica, stoga jedna od vaših večernjih navika može biti nanošenje maske za lice. Svejedno je da li ćete koristiti masku koju ste kupili u parfimeriji, ili ćete na internetu pronaći recept za pripremu DIY maske, biće vam potrebno svega 10-15 minuta za ovaj beauty ritual, a koža će vam biti itekako zahvalna.

4pc 17320

@wishwishwish

UŽIVAJTE U MIRISNIM ČAJEVIMA
Nakon tople kupke i beauty rituala dobro će vam doći šoljica aromatičnog čaja. Izaberite bogate ukuse jabuke i cimeta, lavande, šipurka ili nane i uživajte u toplini pod prstima. Vrlo brzo počećete da obožavate vreme provedeno u opuštanju uz omiljenu šoljicu koja će vas zagrijati i opustiti pre spavanja.

5pc 18320

@orionvanessa

ZARONITE U ČUDESAN SVET KNJIGA
Stručnjaci već godinama unazad preporučuju da u večernjim satima priuštimo sebi digitalni detox i da se pre spavanja opustimo uz knjigu. Maštanje i stvaranje svog imaginarnog sveta učiniće da se osećamo bolje i da lakše utonemo u san. Kvalitetan san uvek pomaže u borbi sa stresom, ali je i odličan saveznik lepog izgleda.

@matildadjerf

PODELITE NEŽNOST
Večeri su uvek lepše uz zagrljaje, pa zato poklonite nežnost ukućanima ili kućnom ljubimcu. Zagrlite ih i prenesite im pozitivnu energiju. Tako ćete se i vi i oni ispuniti prelepim emocijama ljubavi i pripadanja.

Naslovna fotografija: @queenofjetlags
Foto: Instagram

Poslednje vesti
Ne propustite