21.08.2015

Kako izgleda prvi model Oliviera Rousteinga za Balmain x H&M?

Od kada nam je krajem proleća, Olivier Rousteing na spektakularan način najavio saradnju Balmaina i H&M-a, ne možemo da dočekamo jesen. Glavni dizajner ugledne francuske modne kuće, na dodeli Billboard Music Awardsa došao je u društvu svojih muza, Kendall Jenner i Jourdan Dunn, i otkrio veliku vest za sve ljubitelje mode.
Iako je kolekcija u prodaji od novembra, na Twitter profilu francuskog izdanja magazina Elle, Olivier je predstavio prvi model koji je uradio za H&M. A to je očekivano, izazvalo pravu buru na internetu. Luksuzni komad sa prepoznatljivim potpisom Rousteinga postao je najpoželjniji među trendseterkama, a naročito kod devojaka koje nisu u prilici da sebi priušte skupocene Balmain stvari.
Balmain, na čelu sa Olivierom, nije prva velika kuća koja je udružila snage sa H&M-om. Pre njega, to su uradili i Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Donatella Versace i Alexader Wang. Ovaj uspešni kreator je izjavio kako mu je, kao dizajneru, najbitnije da komunicira sa svojom generacijom i kako mu saradnja sa H&M-om dozvoljava da sve ljude približi Balmain svetu. H&M je brend sa kojim svi mogu da se povežu, a ovako ćemo imati priliku da uživamo i u magiji Balmain-a. Putem socijalnih mreža, obe kompanije su pozvale fanove da se pridruže ujedinjenju uz haštag #HMBalmaination.
Kolekcija H&M-a sa potpisom Balmaina stiže 5. novembra u radnje širom sveta, a očekuje se da bude rasprodata u svega nekoliko dana, kao što je to bio slučaj i sa dosadašnjim dizajnerskim kolekcijama švedskog giganta.

1p bhm 20815

Foto: Instagram

Poslednje vesti
Ne propustite