13.02.2017

Kako je Adele rasplakala Beyonce na dodeli Grammyja?

Adele i Beyonce napravile su sinoć odličan show na 59. dodeli Grammy nagrada u Los Anđelesu. Iako su bile najveća konkurencija u gotovo svim kategorijama, pop zvezde nisu se ponele kao ljute rivalke već kao umetnice koje se međusobno poštuju. U ovoj “borbi”, Adele je bila apsolutna pobednica jer je dobila čak pet priznanja u najvažnijim kategorijama, ali je vrhunac večeri usledio kada je odlično raspoložena Britanka svoju nagradu za album godine prepolovila na dva dela uz objašnjenje da polovina pripada njenoj koleginici Beyonce.

3g

– Ne mogu da prihvatim ovu nagradu. Veoma sam zahvalna i polaskana, ali izvođač mog života je Beyonce. Njen album “Lemonade” je toliko značajan. Obožavam te i želim da budeš moja mama – rekla je Adele, a njene reči rasplakale su Beyonce.

No, iako je queen Bey dobila samo dva Grammyja – za najbolji savremeni urbani album “Lemonade” i za najbolji video spot “Formation”, čitave noći bila je u centru pažnje. Ona je prisutnima priredila nastup koji će se dugo pamtiti. Na sceni Staples centra izvela je pesme sa poslednjeg albuma “Sandcastles” i “Love Drought”, a izgledala je kao indijska boginja odevena u kreaciju Petera Dundasa koja je otkrila njen trudnički stomak.

Beyonce je, nakon dodele, otišla kući zadovoljna, a njena podrška čitave večeri bili su suprug Jay Z, ćerka Blue Ivy i sestra Solange Knowles.

2g

Foto: grammy.com

Poslednje vesti
Ne propustite