20.11.2015

Kako je bilo na promociji novih modela brenda Lisca?

Donji veš je sastavni deo vašeg dana i osim toga što je važan za udobnost, utiče i na to kako se osećate. Ponekad je baš taj veš, skriveni adut za samopouzdanje. Da bi bile bezbrižne tokom svakog dana, pobrinula se Lisca, koja je nedavno u restoranu Dijagonala 2.0, predstavila novu kolekciju donjeg veša i pidžama Lisca i Cheek by Lisca za jesen/zimu 2015. Udobne majice i pidžame, savršeno dopunjuju raznoliku kolekciju veša, koje će biti idealne za bezbrižna večernja druženja i slatke snove. Svakako ne smemo zaboraviti i kolekciju za muškarce, koja je svake sezone dostupna u Lisci.

1p l 201115

Na događaju organizovanom za medije, su prisustovali pripadnici skoro svih vodećih magazina i portala u Srbiji. Direktor firme »Lisca« u Srbiji, gospodin Gorazd Uratnik, je pozdravio sve goste. Pridružila mu se i manekenka Aleksandra Tasić, koja je u junu 2015. bila jedina predstavnica Srbije na velikoj Lisca reviji u Portorožu povodom 60. rođendana kompanije. Eklektično okruženje restorana Dijagonala 2.0 i fantastična dekoracija Studija Pjaf su savršeno istakli modele iz Liscine kolekcije za sezonu jesen/zima. Takođe, svi prisutni su se uz istraživanje nove kolekcije, zapitali da li je tog dana u njima prevladao anđeo ili đavolak, znajući da tokom jutarnjih rituala veš za taj dan bira onaj koji preovladava našim osećanjima.

Gorazd Uratnik i Aleksandra Tasić

Gorazd Uratnik i Aleksandra Tasić

Šta je Lisca pripremila za jesen/zimu 2015.? Elegantan veš koji omogućava da kroz svakodnevne obaveze prolazite opušteno i neopterećeno je svakako onaj iz kolekcije Lisca Fashion. Kolekcija ujedinjuje raskošne vezove u boji višnje ili kakaa i laganu providnost u bojama borovnice, nežne romantične roze, koji će nas odvesti u cvetni vrt, kao i smeo veš koji je transparentan na zadnjoj strani gaćica i bodija, u ovom slučaju u crnoj i petrolej boji.

2p l 201115

Modeli Lisca Selection zavodi prefinjenom čipkom, sjajem i raskošnim vezom. Kraljevski sjaj Swarovski kristala se savšeno uklapa sa senzualnim modelima kao što su korseti, grudnjaci ili halteri, koje ćete obući samo za posebne prilike kako biste se osećalismelo i moćno.
Tu je naravno i linija Cheek by Lisca koja prati inspiraciju moderne žene koja želi biti sve – zavodnica, elegantna, prirodna, razigrana. Istovremeno će obojiti jesen u nežne pastelne tonove breskve i kajsije, u umirujuće nijanse zelene i plave, ali i u tamne boje braon i crnu.


Poslednje vesti
Ne propustite