nas c nf 13917
14.09.2017

Kako su zvanice na New York Fashion Week-u nosile boju sezone?

Nakon što je pastelno roze nijansa obeležila prošlu zimu i ne tako davnu prolećnu sezonu, crvena boja istakla se kao neočekivani jesenji trend čije vreme tek dolazi jer je stekla titulu apsolutne it boje predstojeće hladne sezone. U svoje kolekcije uvrstili su je Fendi, Roksanda Ilinčić, Max Mara, Givenchy, Giambattista Valli, Alberta Ferretti… Ne postoji high street kuća koja na čijim policama značajno mesto nisu zauzeli odevni komadi i asesoari u različitim tonovima crvene, a modne ikone je obožavaju.

7n-9917

@collagevintage2

Za crvenu boju se veruje da donosi sreću, a Christian Dior je govorio da je energična i lekovita, jer pristaje svakom tenu i dobro stoji svakoj ženi. Ona je, uz žutu, najkomplikovanija boja za nošenje, ali ujedno i prva koju mozak registruje. Sve nijanse ovog odvažnog kolora našle su svoje mesto unutar garderobera največih svetskih modnih ikona o čemu najbolje govori upravo održana Nedelja mode u Njujorku.

15c nf

@streetwalker_nyc

Ukoliko zumirate najmoćnije odevne kombinacije gošći ove modne manifestacije, primetićete da je crvena osvojila srca velikog broja fashion influenserki. Sve nijanse ove boje u trenu mogu da transformišu bilo koji outfit, a ponekad je dovoljan samo jedan detalj da zatalasa i najsvedeniji look. Dok jarka varijanta razbija monotoniju all black ili crno-belih kombinacija, njeni zagasiti tonovi donose svežinu i mogu se kombinovati na različite načine. Veoma je efektna uz jeans, a za najsnažniji utisak opredelite se za odela u ovoj odvažnoj boji. S druge strane, torba ili cipele vatrenih tonova biće modni dodatak koji će nadopuniti svaku ležernu, poslovnu, formalnu ili party kombinaciju.
Ako niste sigurni kako da nosite crvenu u novoj sezoni, pogledajte inspirativne street style kombinacije sa New York Fashion Week-a.

1cc nyfw

Song of Style

2c nf

Style du Monde

3c nf

Damsel In Dior

4ny-917

@weworewhat

8c nf

Style du Monde

9c nf

Style du Monde

10c nf

Aylin König

11c nf

@sandrasemburg

12c nf

@cvazzana

13c nf

@the22ndelement

14c nf

@wheresmydriver

16c nf

@xeniaoverdose

17c nf

totally_haute

18c nf

totally_haute

19c nf

@thestyleograph

20c nf

@alb_fashionaire

28n

@yoyokulala

41n

@leofaria

Naslovna fotografija: @xeniaoverdose

Poslednje vesti
Ne propustite