31.08.2015

Kako uspešni stylish Beograđani kombinuju svoje New Balance patike?

Sportska obuća brenda New Balance novitet je u ponudi jedne od najvećih regionalnih retail kompanija, Fashion Company. Liniju muških i ženskih patika za sezonu jesen/zima 2015. možete kupiti u multibrand concept store-u Fashion&Friends u Beogradu i Podgorici.

Andreja Damjanović

Andreja Damjanović

Kolekcija jesen/zima 2015. inspirisana je tradicionalnim izgledom New Balance Classic patika, uz svežiji i smeliji zaokret u dizajnu. U fokusu kampanje su vrhunski profesionalci u svojim zanimanjima, Vasilije Kovačev modni kreator, Andreja Damnjanović modni fotograf, Nena Ilić make-up artist i Jelena Đorđević kostimograf. U centru pažnje su must have modeli u color kombinacijama po izboru zaštitnih lica, upotpunjeni njihovim ličnim odevnim komadima čime su istakli samo deo mogućnosti za uklapanje New Balance proizvoda uz bilo koji stil i za bilo koju priliku.

Jelena Đorđević

Jelena Đorđević

Lični stil svakog od njih pojedinačno je priča za sebe a ono što ih spaja je činjenica da su uvek specifični i originalni, nikada obični. Kao i New Balance patike koje će se savršeno uklopiti uz bilo koju odevnu kombinaciju, dajući lični pečat svakom pojedinačnom stilu kakav god on bio.

Vasilije Kovačev

Vasilije Kovačev

New Balance na prvo mesto stavlja potrebe svakog pojedinca, bilo da je on sportista, modni kreator, fotograf, menadžer ili bilo koja druga vrsta profesionalca, te pored jedinstvenog dizajna, kolorita i varijeteta materijala i tekstura, svojim kupcima isporučuje proizvode vrhunske udobnosti i kvaliteta.

Poslednje vesti
Ne propustite