nas f 12116
13.01.2016

Kakve ćemo frizure nositi u 2016.?

Kad želimo promene u životu, prvo menjamo frizuru! Novi hairstyle trendovi su tu pred nama, pa je sada pravo vreme da pronađete odgovarajući i osmelite se na veliku promenu!
Iako je Nova godina tek za nama, smatramo da uopšte nije rano da vam predstavimo trendove koji će vladati predstojećeg proleća i leta, a sva je prilika da ćemo ih voleti i na jesen.
Novine nam je otkrio celebrity frizer Juan Carlos Maciques jedan je od majstora svoje branše koji ne sledi već diktira modu kada je reč o frizurama, a klijentknje njegovog Rita Hazan salona u Njujorku su i Jennifer Lopez, Chrissy Teigen, Michelle Williams i Emmy Rossum. Maciques smatra da će u 2016. godine dominirati 3 frizure koje će rado prigrliti sve žene od stila.

#1 Ukrasi za kosu

Instagram/acane__suzuki

Instagram/acane__suzuki

Možete nositi različite vrste ukrasa kao što su rajfovi, trakice ili šnale i slobodno preterujte u tome. Najvažnije je da znate da bi kosu trebalo da pokupite što neurednije kako bi izgledala veoma razbarušeno, a potom dodajte svoje omiljene ukrase.

#2 Elegantne pletenice

Instagram/room453

Instagram/room453

Ove pletenice se dobijaju tako što se kosa najpre namaže gelom, a tek potom uplete. Nakon toga naprskajte lak za kosu kako bi svaka dlaka bila na svom mestu što duže.

#3 Geometrijski krajevi

Instagram/biancapavelhairdresser

Instagram/biancapavelhairdresser

Ovde se sve vrti oko veoma tupih i ravno ošišanih krajeva, bez stepenova. Ova vrsta frizure najbolje se stilizuje presom za kosu.

Naslovna fotografija: Instagram/jcmaciques

Poslednje vesti
Ne propustite