30.09.2015

Kate Hudson je zvezda Campari kalendara za 2016. godinu

Kultni italijanski crveni gorko-slatki aperitiv Campari izabrao je holivudsku glumicu Kate Hudson za zvezdu svog kalendara za nastupajuću 2016. godinu, koji će zvanično biti predstavljen 18. novembra ove godine.

1p c 30915

Tema BitterSweet kampanje za Campari kalendar 2016 je višestruka: inspirisana je prepoznatljivom atmosferom predsedničkih izbora koja metaforično predstavlja suprotnost dveju opozicionih strana. Kalendar prikazuje realno stanje izbora, tražeći od ljudi da zauzmu stav, izraze lično mišljenje i glasaju za svog kandidata. Sa asocijacijom na jedinstven ukus Campari likera koji predstavlja oličenje dualnosti, kalendar ljudima postavlja pitanje sa kojim aspektom klasičnog aperitiva se više identifikuju: gorkim ili slatkim.

2p c 30915

Ovaj pozitivan rivalitet oživljen je na stranicama kalendara kroz saradnju modnog fotografa Michelangela di Battiste i Kate Hudson koja je otelotvorenje i personifikacija dve duše Campari-a: očaravajuće gorčine nasuprot suptilnijoj, intrigantnijoj slasti.

3p c 30915

– Čast mi je što sam pozvana na snimanje za Campari kalendar 2016. Ovogodišnja tema igra se sa nastupajućim izborima u SAD-u, što je savršena metafora za mnogobrojne Campari ukuse. Bilo je uživanje raditi sa Michelangelom na kreiranju dva različita lika koji objedinjuju gorko i slatko – rekla je Kate povodom ove saradnje, dok je di Battista dodao:

5p c 30915

– Campari je brend koji je uvek imao jasan smisao za estetiku i dobro definisan stil, što je upravo ono čime se i sam ponosim. Entuzijazam koji poseduje Kate, ali i sposobnost da se transformiše između dve ličnosti dozvolila mi je da kreiram fotografije za koje se nadam da su inovativne, inspirativne i maštovite.

4p c 30915

6p c 30915

Poslednje vesti
Ne propustite