15.10.2015

KC Grad: Pop-up izložba domaćih i holandskih dizajnera cipela

Poslednja etapa dizajn projekta Exploring Inspirations, podržanog od strane Stimulering Creative Industies Fund-a startuje 19., a traje do 25. oktobra. Kao i tokom prethodnih etapa, prateći program biće zaokružen pop-up izložbom i predavanjima.

Ana Popovic

Ana Popovic

Pop-up izložba cipela biće otvorena 21. oktobra u KC Gradu, a posetioci će imati priliku da vide obuću holandskih dizajnera Deniza Terlija i Amber Ambrose Aurele, ali i domaćih brendova umetnika poput LILU Danijele Biškup, Rish shoes, Ane Popović, Budislave Keković, Ive Ljubinković, Naša posla, Ivane Lazarević, Magdalene Klašnje…

LILU

Shoe Rich

U okviru zanimljivog programa, eksperti iz Holandije će 23. i 24. oktobra održaće predavanja u Gradstor Design Hub-u u Pop Lukinoj 1. U petak 23. oktobra gostovaće Inge Specht den Boer, kustoskinja i PR-a holandskog muzeja kože i obuće koja će napraviti osvrt na dizajn obuće u Holandiji od 1965. do 2015. godine.

Inge Specht den Boer

Inge Specht den Boer

Narednog dana, u subotu 24. oktobra, govoriće modni dizajner i bloger Branko Popović, jedan od osnivača festivala Fashionclash koji se od 2009. godine održava u Maastrichtu. On će govoriti o svom festivalu sa naglaskom na najzanimljivije dizajnere obuće koji su učestvovali.

Branko Popović

Branko Popović

Ovo će biti jedinstvena prilika za sve ljubitelje cipela da se upoznaju sa istorijatom i trendovima, a na pop-up izložbi moći će i da kupe modele koji im se dopadaju.

Poslednje vesti
Ne propustite