30.01.2020

Kiehl’s je lansirao novi proizvod sa uljem semenki konoplje

Inspirisani lekarskim nasleđem i tradicionalnom upotrebom i primenom moćnih biljaka, hemičari Kiehl’sa ponoso predstavljaju novi proizvod Hemp Seed Oil Herbal Concentrate – lagano i umirujuće ulje koje ne izaziva pojavu akni i komedona, a pomaže u poboljšanju izgleda kože koja je sklona nepravilnostima, kao što su vidljivo crvenilo i nelagodnost. Formula sa stopostotnim sastojcima prirodnog porekla, uključujući ulje semenki konoplje i ulje zelenog origana, pomaže u održavanju hidratacije i ublažava osećaj nelagodnosti na koži.
– Mnogi su iznenađeni što smo se odlučili za razvoj uljane formule, koja je namenjena problematičnoj koži ili koži koja je sklona nepravilnostima – kaže Roberta Weiss, Kiehl’s menadžer za inovacije i dodaje:
– Priča zapravo ima smisla, ako uzmete u obzir da ljudi koji imaju ovaj tip problema s kožom često upotrebljavaju proizvode koji su grubi za kožu, zbog čega ona postaje suva i ljušti se. Kada su naši hemičari i tim za inovaciju proizvoda počeli sa istraživanjem sastojaka koji bi pomogli u pronalasku blagog i učinkovitog načina za pomoć ljudima sa problemom vidljivog crvenila i nelagodnosti na koži, otkrili su neverovatno ublažavajuću i umirujuću snagu ulja semenki konoplje i ulja zelenog origana.

1k 30120

Biljni koncentrat pogodan je za sve tipove kože, uključujući problematičnu kožu, masnu kožu i kožu sklonu nepravilnostima. Koncentrat ujedno poboljšava i nivo hidratacije kože za punih osam sati.

UMIRITE KOŽU SNAGOM BILJA

Formula sadrži moćnu mešavinu umirujućeg bilja i samo trinaest sastojaka i reč je o stručno osmišljenoj formuli, koja osigurava snažnu delotvornost, lagano se nanosi i brzo upija.

2 k 30120

ULJE SEMENKI KONOPLJE
Ovaj sastojak poznat je po svom ublažavajućem i umirujućem dejstvu. Ulje semenki konoplje proizvodi se procesom hladnog ceđenja i zbog toga je zelene boje. Biljni koncentrat, koji sadrži 60% ulja semenki konoplje, pomaže pri smanjenju vidljivog crvenila, smanjuje osećaj nelagodnosti na koži i pomaže u poboljšanju barijere kože, pa ona tokom vremena postaje otpornija i zdravija.

ULJE ZELENOG ORIGANA
Zeleni origano, višegodišnja biljka koja je izuzetno otporna na uticaj eksternih faktora, dobija se putem destilacije vodenom parom iz cvetnog dela botaničke biljke. Ovaj sastojak, dobro poznat po svom antioksidativnom svojstvu, potiče iz mediteranskog područja, pa se tradicionalno upotrebljava kao antiseptik i sredstvo za umirivanje kože. Njegov udeo u formuli pomaže u obnavljanju i umirivanju problematične kože.

3k 30120

DOKAZANA DELOTVORNOST

Ovaj preparat vidljivo smanjuje crvenilo i smanjuje osećaj nelagodnosti već nakon jedne upotrebe, dok takođe pomaže da barijera kože vremenom ojača. Njegova sigurnost je testirana na osetljivoj koži, pa je dokazano da ne izaziva pojavu akni i komedona.

Nakon jedne nedelje upotrebe:
 89 % ispitanika smatra da je koža glađa
 88 % ispitanika oseća smanjenje nelagodnosti na koži
 83 % ispitanika smatra da koža sveukupno izgleda bolje
 76 % ispitanika primećuje vidljivo smanjenje crvenila

Nakon 4 nedelje upotrebe:
 91 % ispitanika smatra da je koža mekša na dodir
 88 % ispitanika oseća da je koža nahranjena
 88 % ispitanika smatra da je koža hidrirana na dodir

5k 30120

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite