23.08.2015

Kitchig: Unikatni nakit razigranih oblika i veselih boja

U potrazi za dobrim nakitom, ovog puta pronašli smo talentovanu dizajnerku iz Metkovića Jadru Brkić koja stoji iza originalnih komada brenda Kitchig. Eklektičan asesoar veselih boja već je osvojio dame širom Hrvatske i regiona, a rado ga nose i violončelistkinja Ana Runcer i glumica Ana Gruica.

2p k 22815

Talentovana Jadra svoju prvu ogrlicu napravila je pre pet godina i to od stare torbe, a nakon toga nastavila je sa izradom zanimljivog nakita koji su brzo pronašli put do ženskih srca. Tako je do sada iz njene radioce izašlo nekoliko hiljada jedinstvenih i unikatnih ogrlica i minđuša. Jer, ova maštovita dama nikada ne ponavlja izradu, pa čak ni onda kada joj to neko zatraži već svaki komad doživljava kao malo remek delo.

3p k 22815

U izradi koristi – metal, plastiku, perle, drvo, kamenčiće, cirkone, kožu, drago i poludrago kamenje i sve ostale materijale koji je inspirišu. U skladu sa svojim stavom da nakit mora da ima bezvremensku priču, prilikom stvaranja novih modela, dizajnerka ne prati trendove. Umesto toga, smatra da ogrlice i minđuše moraju odgovarati karakteru žene koja ih nosi.

1p k 22815

Tako komadi koje izrađuje prate njenu prirodu i mogli bi se opisati kao razigrani, veseli, živahni, šareni, upečatljivi, drugačiji… Ovaj jedinstveni nakit može se kupiti u Jadrinoj radnji u njenom rodnom Metkoviću, ali i naručiti putem zvanične Facebook stranice.

4p k 22815

5p k 22815

6p k 22815

7p k 22815

8p k 22815

9p k 22815

Foto: Facebook/Kitchig

Poslednje vesti
Ne propustite