15.10.2019

Knjiga o kojoj priča ceo svet od danas je u prodaji

Ne sećamo se kad je jedna knjiga izazvala toliko pažnje i pre nego što je objavljena, kao što je to slučaj s We Should All Be Mirandas. Delo nekadašnjih modnih urednica Chelsee Fairless i Lauren Garroni, koje stoje iza Instagram profila Every Outfit on Sex & the City, od danas je u prodaji, a autorke će promociju organizovati u Bruklinu. Već sutra družiće se s publikom na Menhetnu, potom i u San Francisku i Los Anđelesu. S obzirom na to da je njihovo delo izazvalo pravu euforiju među ženskom populacijom, sigurni smo da ih očekuje velika turneja ne samo u Americi već i u ostatku sveta.

1m 151019

Činjenica je da se pre dvadesetak godina, kada je kultna Seks i grad serija bila aktuelna, većina žena identifikovala s Carrie, nešto manje s ostalim ženskim likovima, dok lik Mirande Hobbes nije bio na popisu idola. Dve decenije kasnije izgleda da smo konačno shvatili naprednu Mirandu, koja je sinonim za iskrenost prema sebi i drugima. Pametna, ambiciozna, sposobna, pragmatična, samosvesna, istinski slobodna žena koja ne menja svoje priorite zbog drugih i koja se ne plaši da bude ono što jeste. Primer da se samo kroz mnogo truda dolazi do velikih rezultata. Dokaz je da nam nekada odgovara ono što možda nikada ne bismo izabrali, istinski je osvešćena i ne podleže pritiscima društva ili partnera. To su sve razlozi zbog kojih je postala paradigma uspeha svakoj savremenoj ženi.

Knjiga donosi mnogo važnih životnih lekcija, koje smo možda propustili da naučimo dok smo gledali seriju, jer je lik Mirande bio najzapostavljeniji. Duhovita poglavlja poput Suočiti se sa ponižavajućim seksualnim iskustvima ili Prigrlite svoje bad hair dane definitivno su superzabavan vodič kroz to šta znači biti žena danas.
We Should All Be Mirandas duhoviti je manifest koji donosi temeljna načela Mirande Hobbes i strateški je vodič kroz životne uspone i padove, koji je potreban svakoj savremenoj ženi. Zato se potrudite da dođete do svog primerka ove knjige.

2m 151019

3m 151019

Foto: Instagram (@everyoutfitonsatc)

Poslednje vesti
Ne propustite