23.02.2017

Ko će sve ovog proleća nositi adidas EQT patike?

Među svetskim metropolama u kojima se ove godine organizuje velika EQT žurka našao se i Beograd! Trenutno najveća atrakcija među patikama, adidas EQT, predstavljena je u autentičnom prostoru zgrade “Kluz”. Svi koji čine deo urbanog života prestonice učestvovali su u velikom partyju kojim je obeležen dolazak EQT patika na naše tržište. Događaju su prisustvovale brojne poznate ličnosti: Miša Obradović, Ašok Murti, Miloš Nadaždin, Bojan Perić, Sara Jovanović, Marko Mandić, reper Struka, Zoe Kida (Zemlja gruva), Ida Prester, Anđelija Vujović i mnogi drugi.

Miša Obradović

Miša Obradović

U skladu sa nasleđem ovih patika, koje su nastale na osnovu legendarnog modela iz devedesetih, priređen je poseban osvrt na to razdoblje i to kroz zanimljivu scenografiju, koja je sve prisutne podsetila da se pred nama dešava razvoj tehnologije i progres u svakom smislu, zasnovan na kvalitetnim starim osnovama. Posebnu atrakciju predstavljala je instalacija nekada čuvene igrice Tetris, u kojoj su se timovi borili “1 na 1”. Ovom prilikom, pobednike takmičenja Buzz je nagradio EQT patikama.

Bojan Perić i Anđela Pavlović

Bojan Perić i Anđela Pavlović

Pored toga, organizovana je izložba fotografija poznatih ličnosti iz života Beograda, među kojima su: glumac Slaven Došlo, model Marija Ćurčić, DJ Aleksandra Duende, blogerka Vanja Milićević, DJ Iron. Najveća gužva bila je ispred photo booth kabine u kojoj su gosti izvodili razne akrobacije kako bi kreirali što zanimljiviji GIF. Objavljivanjem ovih originalnih postova na svoje IG profile svi gosti žurke učestvuju u osvajanju EQT patika. Atmosferu sa događaja uživo su prenosili putem društvenih mreža poznati vlogeri (YouTuberi) Marija Žeželj, Vladimir Gašić i blogerka Vanja Milićević.

Ida Prester sa prijateljem

Ida Prester sa prijateljem

Sve EQT modele karakterišu vrhunska udobnost i upečatljiv dizajn uz čuvene tri crte koje se nalaze integrisane na đonu. Na našem tržištu ove patike se mogu naći u adidas radnjama u tržnim centrima Ušće i Delta City, u BUZZ radnjama kao i u prodavnici Tike.

5a 17

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite