28.09.2015

Konceptich: Online radnja za savršen styling

U eri masovne proizvodnje i globalizacije, sve teže je biti poseban i drugačiji. Oni koji ne vole uniformisanost i preferiraju kupovinu garderobe u inostranstvu, jer žele da imaju komade koji se ne mogu pronaći na našem tržištu i u kojima će moći ponosno da šetaju bez straha da će stresti na desetine njih u istoj odeći, sada imaju mnogo jednostavnije rešenje.

Ivana Rusan Ibrahimpašić

Ivana Rusan Ibrahimpašić

Ako želite da uživate u kupovini kao da ste u Milanu ili Londonu, prava adresa za vas je online radnja Konceptich. Osnovana od strane hrvatske preduzetnice Ivane Rusan Ibrahimpašić i investitora Taurus Capitala, web adresa www.konceptich.com  predstavlja pravu oazu za sve kreativce.

2p k 27915

U ponudi su garderoba i asesoari čak četrnaest svetskih brendova koji nisu prisutni na našem tržištu, a čiji proizvodi su odličnog kvaliteta. Komadi koje možete pronaći su baš po pravoj meri – dovoljno drugačiji od onih koje možete da pronađete u drugim radnjama, a opet nisu ekcentrični i veoma su nosivi u svakodnevnim prilikama.

3p k 27915

Žene će sigurno biti oduševljene ponudom italijanskog branda Imperial, muškarci će za sebe pronaći cipele “s karakterom” iz radionice britanskog Anthonyja Milesa, tu je i talijanski nakit Pretti Bijoux, poznati brandovi kao što su Superdry, G-Star RAW i italijanski proizvođači cipela Altramarea i Francesco Milano…

Big Potion II

Big Potion II

Kada posetite digitalnu stranicu Koncepticha bićete oduševljeni izuzetno preglednom ponudom, a u zavisnosti od afiniteta možete gledati garderobu po brendovima ili po određenom artiklu. Kao i u svakoj radnji i ovde postoji rasprodaja, izdvojeni su najnoviji komadi, a kreirana je i popularna usluga “Poklon bon” za sve one koji su neodlučni u odabiru poklona za prijatelje.

Clara Studio III

Clara Studio III

Usluge ove odlične online radnje mogu se koristiti i kod nas, a cena dostave iznosi oko desetak evra. Zagrebčani su nedavno dobili i showroom u kome kupci mogu da isprobaju stvari, popiju čaj ili kafu i popričaju sa Konceptich timom, pa ukoliko vas put nanese u hrvatsku prestonicu nemojte propustiti ovu adresu. U suprotnom, dovoljno vam je samo nekoliko klika da uronite u carstvo ove odlične ponude.

Ziphood Navy

Ziphood Navy

Sweater II

Sweater II

FM I

FM I

Leather IV

Leather IV

Letter bag I

Letter bag I

Foto:  www.konceptich.com, Facebook/Konceptich

Poslednje vesti
Ne propustite