19.11.2015

Koncertna atrakcija ZAA u subotu nastupa u KC Gradu

Godinu dana nakon poslednjeg solo nastupa u Beogradu, kruševački bend ZAA, koji publika i kritika ocenjuju kao svojevrsnu regionalnu koncertnu atrakciju, vraća se pred prestoničku publiku koncertom u Kulturnom centru Grad, koji je zakazan za 21. novembar u 21 čas. Nastup je deo jesenje mini-turneje kojom ZAA zaokružuje promociju aktulenog albuma “What About”.
– Drago nam je što nastupamo u jednoj od svojih omiljenih kulturnih oaza u Beogradu. ZAA donosi mnogo dobre energije u prostor KC Grada. Očekujemo vas u subotu, 21. novembra. Svi ste pozvani, dođite šareni i nasmejani – poručio je beogradskoj publici Tomislav Ilić, basista benda.
U novosadskom klubu “Quarter” bend će nastupiti, dan ranije, 20. novembra, dok će publika iz Niša moći da čuje pesme sa aktuelnog, ali i omiljene numere sa prethodna dva albuma, 27. novembra u klubu “Feedback”.

1p z 181115

Cena ulaznica za sva tri koncerta je 400 dinara u pretprodaji, i 500 na dan koncerta. U Novom Sadu karte se u pretprodaji mogu kupiti u CD shop-u “Mungos” (Zmaj Jovina 2), u Beogradu u KC Gradu, dok su u Nišu dostupne u “Vintage shop-u” (Davidova 9) i “Energy music shop-u” (TPC Kalča, Obrenovićeva bb).
Bend ZAA prepoznatljiv je po originalnim i energičnim nastupima, koje odlikuju upečatljivi plesni ritmovi u kombinaciji sa znalačkim improvizacijama. Njihov autentični izraz koji čini miks različitih stilova – od ska i daba, do post roka, džeza i panka, čini bend jedinstvenom muzičkom pojavom na ovim prostorima.

2p z 181115

Foto: Aleksandar Dandi Nešić

Poslednje vesti
Ne propustite