24.11.2015

Lena Kovačević: Mojih pet omiljenih adresa u Beogradu

Ona je talentovana pevačica i autorka jedinstvenih pop-džez kompozicija koje svi volimo. Uz to je supruga i posvećena majka dva dečaka. Lena Kovačević je prava moderna dama, uspešna na svim poljima, stalno u pokretu i uvek vedra i nasmejana. Dok se priprema za promociju svog novog CD-a “Džezeri” koja je zakazana za četvrtak 26. novembra u  Ellington’s Clubu, hotela Hyatt Regency otrila nam je svoje omiljene beogradske adrese.

Restoran Panta Rei (Tadeuša Košćuška 63)

1p lk  231115

Na Dorćolu sam se rodila i odrastala. Uz Dunav sam provodila sate i sate sa porodicom i prijateljima, a danas sa svojom porodicom i decom i decom prijatelja. Volim vodu i reka me definitivno opušta. Sam pogled na reku. Restoran Panta Rei se nalazi na divnom mestu uz samu reku i imaju sjajnu kuhinju – zdrava i sveža hrana koja je odlično pripremljena. Sada već poznajem i sve ljude koji tamo rade i osećam se kao kod kuće kad odemo kod njih, što je poseban osećaj.

Manastir Vavedenj Presvete Bogorodice na Senjaku (Ljube Jovanovića 8)
Hor Divne Ljubojević. Mora da se vidi, čuje i doživi.

Toro Latin GastroBar (Karađorđeva 2)
Eto mene ponovo uz reku, sada iz Karađorđeve ulice. Ceo taj deo uz Beton halu je nešto na šta sam ponosna i volim da vodim svoje prijatelje strance na tu lokaciju. Uvek se dobro provedemo. Provela sam mnogo vremena u Lisabonu, na Dokesima kako kažu… Ovo su naši Dokesi.

Zvezdara Teatar (Milana Rakića 38)

2lk 231115

Praktično, moja druga kuća… Sve premijere, druženja, neke fantastične ljude i doživljaje nosim sa sobom iz Zvezdara Teatra. Miris pozorišta sam osetila kao dete i danas ga volim.

Restoran Smokvica (Kralja Petra 73)
Doručak, kafa, prijatelji, hladovina leti ili ušuškanost unutra zimi… Sve Smokvice odlično mirišu.

Foto: Panta rei restoranZvezdara Teatar

Poslednje vesti
Ne propustite