26.03.2017

Lena Kovačević: Promocija spota za pesmu Zauvek

U beogradskom restoranu Kalemegdanska terasa, Lena Kovačević predstavila je novi spot za pesmu Zauvek, kao poseban projekat urađen u pop žanru. Tom prilikom proslavljen je i početak njene saradnje sa novom izdavačkom kućom Magic Records. Pevačica je autorka muzike za ovu numeru, tekst je napisala Aleksandra Milutinović, aranžman i produkcija delo su Darka Dimitrova, dok spot potpisuje Andreja Damjanović.

1lk 26317

Među brojnim gostima na promociji bili su i Sanja Ilić, Branislav Lečić, Divna Ljubojević, Vladimir Marković, Davor Jovanović, Nikola Nemešević Nemeš, kao i predstavnici svih relevantnih medija.

2lk 26317

Osim na srpskom, pesma Zauvek imaće svoju verziju i na engleskom jeziku jer pevačica i kompozitor planira i njen plasman na inostrano tržište. Lena je prvi ženski izvodjač sa ovih prostora čiji singl je imao premijeru na radio stanici u Americi. Njenu pesmu Pick Up prošle godine imali su priliku da čuju slušaoci čuvene radio stanice Sirius XM iz Njujorka. Za pesmu Zauvek, sve zvanice su joj poželele isti uspeh.

Foto: Aleksandar Dmitrović

Poslednje vesti
Ne propustite