23.03.2017

Les Mills Live Serbia: Najveći regionalni fitnes festival

Pored Londona, Pariza, Amsterdama, Šangaja, Toronta, Tokija i drugih svetskih metropola u Novi Sad stiže jedan od najatraktivnijih fitnes festivala – Les Mills Live. Kao deo velike globalne turneje Les Mills Live Serbia biće održan 1. aprila 2017. u sportskom centru Spens u Novom Sadu pod pokroviteljstvom brenda Reebok i kompanije iFIT.

1lm 23317

Reč je jednodnevnom fitnes festivalu koji će ljubiteljima fitnesa i instruktorima pružiti priliku da osete potpuno novu dimenziju i energiju treniranja. Vrhunski prezenteri, fantastična rasveta i odlični zvučni efekti samo su neki od faktora koji će doprineti tome, a osećaj treniranja na Les Mills Live događaju može se uporediti sa euforijom najvećih svetskih koncerata koju vredi osetiti.

3lm 23317

Za kvalitetne treninge biće zaduženi predstavnici najveće svetske fitnes zajednice koji će doprineti još boljoj atmosferi i motivaciji učesnika. Uz fitnes idu i modni trendovi, zato će jedna od najkreativnijih osoba koja podeli svoju “Ja idem na Live fotografiju”, biti nagrađena vrednosnim vaučerom za kupovinu Reebok Les Mills opreme na iFIT online shopu.

Učešće na ovom događaju je besplatno, možete se prijaviti OVDE.

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite