18.10.2015

Life & Style: Zavirite u čudesni svet Zorane Jovanović

Najuspešnija domaća modna blogerka Zorana Jovanović čija je digitalna stranica “Zorannah” davno prevazišla granice naše zemlje i postala najpopularnija u regionu, objavila je knjigu “Life & Style”. Time je omogućila svojim obožavaocima da zavire u njen čudesni svet, ispunjen malim ritualima za dobro raspoloženje, praktičnim stilskim savetima, neizbežnim pitanjima ljubavi i mnogo čime drugim. U ovom zanimljivom štivu, Zorana na originalan način pristupa temama važnim za svaku mladu devojku koja drži do sebe, a knjiga je obogaćena i njenim nezaboravnim i duhovitim opaskama, kao i ličnim iskustvima.
– Mislim da se neka vrsta stila formira u detinjstvu. Ili voliš da se oblačiš i uživaš u tome, ili te to ne interesuje naročito. Bila sam jedna od onih naopakih devojčica, koja nije podnosila trenerke i patike, iako je to bila najudobnija garderoba za taj period odrastanja. Lenja kakva jesam, i tada sam bila klasični Bik u horoskopu, kojeg je mrzelo da mrdne iz maminog krila – tvrdi atraktivna Beograđanka u svojoj prvoj knjizi čiji je izdavač “Vulkan”.
“Life & Style” je štivo koje predstavlja ugođaj za sva čula i nesvakidašnji izraz kreativnosti ove talentovane i inspirativne mlade autorke. Knjiga će biti u prodaji od 25. oktobra odnosno sa početkom Sajma knjiga, a Jovanovićeva će se družiti sa fanovima 29. i 31. oktobra.

2p z 191015

Foto: Instagram/zorannah, knjizara.com

Poslednje vesti
Ne propustite