26.08.2015

Jednostavnost i sofisticiranost u novoj Liu Jo kolekciji

Liu Jo kolekcija za predstojeću jesen i zimu je mladalačka i prodorna, moderna i stylish te pruža obilje mogućnosti za mešanje osnovnih komada od strukturiranih i rafiniranih materijala u odgovarajućem balansu između jednostavnosti i sofisticiranosti.

FALL IN LOVE

1p lj 26815

Predimenzionirani ili mikro dobro krojeni kaputi sa printom ili eko krznom su must have komadi ove sezone. Savršeni krojevi hiper ženstvenih haljina od eko kože ili tehno-satena sa animal printom uklapaju se u trend koji podrazumeva fokus na ženstvenost. Nemoguće je ne zaljubiti se u njih.

SOFT INSPIRATION

2p lj 26815

Živahne i raznobojne kombinacije stvaraju modno raspoloženje koje karakterišu originalna vizuelna preklapanja. Od savršenog moher makro-tartan kaputa, preko crvenog skinny Cady ili mekih eko-kožnih pantalona, do haljina visoko strukiranih inspirisanih 60-im godinama, sašivenih od finih tkanina sa retro printovima, pa sve do atraktivnih Žakar pončo ogrtača – soft inspiracija svežeg i neobičnog ukusa.

YOU ROCK!

3p lj 26815

Ovaj definitivno stylish trend se kreće od minimalističkih crno-belih do bogatih i smelih tonova. Ona je dizajnirana za dnevne i elegantne večernje prilike. Od velikog Bukle vunenog prsluka sa mekim reverima od eko-kože do suknje na preklop od kamuflažnog Žakara i plisiranih suknji i pantalonama sa detaljima od eko kože – ovo je savršen look za najintrigantnije prilike.

Kolekciju jesen/zima 2015. italijanskog brenda LIU JO možete kupiti u multibrand prodavnicama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Poslednje vesti
Ne propustite