08.09.2015

L’Oréal Professionnel revolucionarni proizvodi za kosu

L’Oréal Professionnel lansirao je PRO FIBER liniju za negu oštećene kose koja počinje u salonu i nastavlja se kod kuće. Jedinstveni proizvodi nastali kao plod razumevanja oštećene kose, posebnih formula razvijenih u 15 godina istraživanja stručnjaka u L’Oréalovim laboratorijama i ekspertize L’Oréal Profesionnel frizera. Sastoji se od molekularnog kompleksa APTYL100, tehnologije koja ima sposobnost dugotrajnog zaključavanja unutar vlakna kose, dok se ranije većina korisnih sastojaka uklanjala već prilikom prvog pranja. PRO FIBER dostupan je isključivo u L’Oréal Professionnel ovlašćenim salonima u kojima edukovani stručnjaci nakon dijagnoze kose odabere odgovarajući program uz personaliziranu preporuku za upotrebu proizvoda kod kuće.

1p l 7915

PRO FIBER rutina za kućnu negu produžava učinak u salonu odnosno dejstvo molekularnog kompleksa APTYL100 na vlasi. Svaka od tri PRO FIBER linije – Rectify, Restore i Reconstruct – dizajnirana je za specifični nivo oštećenja kose, s kompletnom linijom proizvoda za kućnu upotrebu koju čine šampon, regenerator, maska i serum. Sama srž PRO FIBER kućne rutine je uključivanje RE-CHARGE monodoze. RE-CHARGE monodoza sadrži APTYL100 tehnologiju koja se nalazi unutar meke, luksuzne, blistave kreme.

2p l 7915

Rectify linija dizajnirana je specijalno za obnavljanje površine kose i dugotrajnu njegu kose 1. nivoa oštećenosti. Za prirodnu kosu oštećenu učestalom upotrebom uređaja koji koriste toplinu ili mehaničkim radnjama kao što su snažno četkanje ili ton na ton koloracijom. Oštećena je kutikula što uzrokuje da kosa nije mekana, izgleda beživotno i stanjenih je vrhova. Miris ove linije otpušta notu meda koja je pojačana delikatnom notom cveta frangipani, citrusnim notama i mešavinom vanile i kokosa.

3p l 7915

Linija Restore je specijalno dizajnirana za obnavljanje vlakna kose i dugotrajnu njegu kod oštećenosti 2. nivoa. Namenjena je za obojenu kosu oštećenu učestalim stilizovanjem ili peglanjem. Oštećeni su kutikula ili korteks. Miris ove linije otpušta kremaste note sa primesom cveta kardamoma pre cvata, mirisom božura i irisa, i drvene note cedra i sandalovine.

4p l 7915

Linija Reconstruct namenjena je za obnavljanje izrazito oštećene kose i dugotrajnu negu. Za vlakno kome je potrebno dugotrajno obnavljanje. Za kosu podvrgnutu čestim i agresivnim procesima. Izrazito su oštećeni i kutikula i korteks. Miris ove linije otpušta pikantne note pomešane sa slatkom i snažnom notom vanile.

Foto: Facebook/L’Oréal Professionnel

Poslednje vesti
Ne propustite