26.01.2020

Make-up podloge nove generacije koje su bolje od pudera

Odavno smo se oprostili s trendom mat tečnih pudera koji, ne samo da prekrivaju baš sve nepravilnosti na licu, već koža nakon njihovog nanošenja više ne izgleda prirodno. Poslednjih nekoliko godina beauty industrija insistira na tome da je nega na prvom mestu i da niti jedan puder koji će prekriti nesavršenosti nije prijatelj naše kože, jer zatvara pore i na duže staze dovodi do još goreg stanja. U skladu sa tim, make-up brendovi razvili su niz novih formula, kao što su lagane tečne podloge, BB i CC kreme, a poslednji u nizu preparata koji spaja dekorativnu i preparativnu kozmetiku je tint.

1 t 26120

@glossier

Reč je o proizvodu koji je prvi put 2014. godine lansirala kuća Glossier i koji u prvi mah nije naišao na veliko interesovanje kupaca, niti odobravanje od strane beauty zajednice, međutim, danas mnogi stručnjaci iz industrije smatraju da je tint proizvod nove generacije kojim će mnoge žene u narednim godinama zameniti puder, bar kada je reč o svakodnevnoj varijanti šminkanja. U prilog ovoj tezi ide i činjenica da je sve veći broj proizvođača u svoju ponudu uvrstio tint.

8t 18819

@lancomeofficial

Kakav efekat ovaj preparat obezbeđuje? Poput laganih podloga, tint ujednačava boju tena, koža nakon nanošenja dobija zdrav sjaj i lepu teksturu, a na lice izgleda prirodno. Reč je preparatima koji istovremeno neguju kožu, pa redovnom upotrebom nestaju sitne nepravilnosti. Odlični su kao podloga za dnevni make-up, a devojke koje imaju veće nesavršenosti, poput jačeg crvenila, akni ili pigmetacija, mogu da prekriju ove nedostatke korektorom i da nakon toga nanesu tint kada žele da njihova koža izgleda prirodno. Druga varijanta je da pomešate tint sa tečnim puderom i dobićete dovoljno snažnu prekrivenost, uz natural look. U nastavku pogledajte neke od najboljih tint preparata.

1t 18819

L’oreal Bonjour Nudista Awakening Tint Skin

2t 18819

Nyx Bare With Me Tinted Skin Veil BB Cream

3t 18819

Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint Healthy Glow

4t 18819

Glossier Perfecting Skin Tint

5t 18819

Hourglass Illusion Hyaluronic Skin Tint

1po 12819

Vichy Teint Ideal

6t 18819

Armani Beauty Crema Nuda Tinted Cream

Naslovna fotografija: @intothegloss, @lancomeofficial
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite