08.09.2015

Make-up trend: Šest nijansi braon ruževa inspirisani filmovima iz devedesetih

Tamni ruževi za usne večiti su trend u jesenjim i zimskim danima, samo se s vremena na vreme menja popularna boja. Ove godine na usnama će se nositi braon nijanse. Ukoliko birate intenzivne boje ništa ne sme da odvlači pažnju sa ruža, pa ostatak lica treba biti blago našminkan, a ukolio želite da oči istaknete ajlajnerom, opredelite za nude nijanse. Braon karmin će se savršeno slagati sa teksturama kaputa, rolki i šalova.
Novi trend među prvima je ponela Kylie Jenner, a pošto se ove sezone, kada je reč o beauty trendovima, sve vrti oko povratka u devedesete, odlučili smo da se podsetimo na neke od karmina koji su se nosili u kultnim filmovima tokom tog perioda. I svaka od predloženih nijansi odličan je izbor za sezonu jesen/zima 2015/16.

1. Uma Thurman u filmu Pulp Fiction

1p 8915

Kao gospođeaMia Wallace, u svojim najvrelijim plesnim scenama Uma je nosila karmin u nijansi blata, a za sličan efekat možete izabrati Dior Rouge Dior Lipstick u nijansi Unique.

1pp 8915

2. Whitney Houston i Angela Bassett u filmu Waiting to Exhale

2p 8915

U ulogama Bernadine Harris i Savannahe Jackson tamnopute lepotice nosile su ruževe u karamel smeđim nijansama, a ako vam se dopada ova boja najbolje je da ove sezone koristite NARS Audacious Lipstick u boji Deborah.

2pp 8915

3. Helena Bonham Carter u filmu Fight Club

3p 8915

Kao glavni ženski lik, u ulozi Marle Singer, čuvena glumica je dramatičan look smirivala svetim tonom ruža za usne, a ukoliko želite ovakav efekat, izaberite Rouge Coco Ultra Hydrating Lip Colour u nijansi Jeanne.

3pp 8915

4. Julianne Moore u filmu The Big Lebowski

4p 8915

Kao Maude Lebowski, Oskarovka je odlično izgledala noseći kremasti smeđi mat ruž koji se odlično slaže sa njenom intenzivnom bojom kose. Ako vam se ova varijanta dopada, vaš najbolji izbor je Giorgio Armani Rouge Ecstasy u Caffe boji.

4pp 8915

5. Patricia Arquette u filmu Lost Highway

6p 8915

U ulozi Alice Wakefield, zavodljiva plavuša ponela je nežnu nijansu na usnama koja se odlično slagala uz ajlajner na očima. Za ovakav make-up look birajte YSL Rouge Volupte Shine u Beige Instinct nijansi.

6pp 8915

6. Fairuza Balk u filmu The Craft

5p 8915

Kao čuvena Nansy Downs nosila je najtamniju braon nijansu sa tonom ljubičaste. Najsličniji tom ružu je M.A.C Sheen Supreme Lipstick u nijansi Good To Be Bad.

5pp 8915

Poslednje vesti
Ne propustite